Svært takknemlig

Har vært godt overvektig siden 2000, og la mye på meg etter en lang sykehistorie, med mye medesinbruk og angst etter en komabehandling i 2008 på grunn av alvorlig astma. Måtte lære alt fra å gå til å lese på nytt. Jeg har eg fått livet i gave to ganger - i 2008 og 13 april 2011 da jeg fikk utført min gastric bypass. Og livet har fått en ny mening.

Nå etter vektap, har mine barnebarn kommentert at det er så god plass på fanget, nå er det og plass til Farfar :)

Og livet er bare heilt topp og jeg nyter hver dag. Lever et mye bedre liv og er aktiv og går tur uten krykker - som jeg måtte bruke hver dag før.

Som jeg sa på min ettårskontroll, er jeg svært takknemlig for at jeg har fått utført denne operasjonen. Takk for at dere er til alle sammen på Ulriksdal.

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.