Ville bare dele en liten oppdatering med dere

Hei!

Ville bare dele en liten oppdatering med dere. Nå har det gått 1 år siden jeg ble operert og livet har forandret seg helt! Er så utrolig fornøyd med resultatet etter operasjonen. Har gått ned 35 kg og til sammen 143 cm! Fra 122 til 77 cm i midja! Håper på kanskje 10 kg til, men til større vekttapet er, til tregere er det å få bort kiloene. Jeg er veldig streng med kosten og spiser mange små måltider gjennom hele dagen. Det var litt tøft i starten, men nå har det blitt ren rutine. Jeg har heller ikke lyst på "dårlig" mat sånn som før. Det har ikke vært en lett vei å gå, men alt er verd det når man ser resultatene!

Hilsen Kristine, operert ved Volvat Stokkan

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Du kan kontakte oss gratis og helt uten forpliktelser. Vi har Overvektsklinikker både i Trondheim og Bergen med tilbud om slankeoperasjon.

Du kan enten ta kontakt ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor for å bli oppringt av en lege, eller bestille time på nett dersom ditt nærmeste Volvat-senter er Bergen.

Er du i Trondheim, bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime med vår spesialsykepleier eller ta kontakt på 468 51 004 for en uformell prat om slankeoperasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.