Utrolig fornøyd med valget

Må enda en gang få si hvor utrolig fornøyd jeg er med valget mitt og jobben dere gjorde!

17. mai 2015 var jeg ikke utenfor huset, jeg satt inne og gråt fordi jeg trodde bunaden skulle passe, men jeg fikk ikke på meg skjorta. Da raste hele verden rundt meg, høres sikkert dumt og banalt ut, men jeg var langt nede på den tiden på grunn av vekta og det skulle ikke mye til for at det "rant over".

Nå er det et år og fire måneder siden operasjonen og heller ikke i år passet bunaden, men denne gangen motsatt! Den var altfor stor ? gleden var enda større da jeg prøvde mamma sin gamle bunad som jeg brukte FØR min konfirmasjon – altså mellom 15 og 17 år siden! Helt utrolig og fantastisk deilig! Den satt som et skudd?? små gleder i hverdagen?

Kristine, operert gastrisk sleeve ved Volvat Stokkan

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Du kan kontakte oss gratis og helt uten forpliktelser. Vi har Overvektsklinikker både i Trondheim og Bergen med tilbud om slankeoperasjon.

Du kan enten ta kontakt ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor for å bli oppringt av en lege, eller bestille time på nett dersom ditt nærmeste Volvat-senter er Bergen.

Er du i Trondheim, bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime med vår spesialsykepleier eller ta kontakt på 468 51 004 for en uformell prat om slankeoperasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.