Lørdagsåpent på Volvat Nationaltheatret

Lørdag 8. februar kan du bestille time hos hudlege eller gynekolog - vær rask!

05.02.2020

Som følge av stor pågang, har vi lørdagsåpent på Volvat Nationaltheatret for deg som ønsker behandling eller konsultasjon hos hudlege eller gynekolog.

Hudlege Drude Høyersten

Drude er spesialist i hudsykdommer med spisskompetanse i laserbehandling og hudkirurgi, og har 13 års erfaring som hudlege. Hun kan hjelpe deg med blant annet:

Bestill time hos Drude

Ønsker du å bli kvitt sprengte blodkar?

Noen typer sprengte blodkar på legger og lår kan behandles med flott resultat.

Effekten er permanent på de sprengte karene som behandles.

Oppstramming av hud i ansiktet uten kirurgi?

Ulthera er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd.

Gynekolog Mette Friberg

Mette Friberg har jobbet med gynekologi siden 1987 og vært overlege på sykehuset i Telemark siden 1997. Hun har de siste 13 årene frem til 2017 arbeidet med prøverørsbehandling som overlege og som medisinsk ansvarlig ved Fertilitetsklinikken Sykehuset Telemark. Etter 2017 har hun arbeidet på Volvat.

Hun har bred kompetanse innen generell gynekologi og lang erfaring med ultralydundersøkelser, infertilitet og tidlig graviditet.

Hun tar blant annet celleprøver, utreder blødningsforstyrrelser, setter inn spiraler og gjør fertilitetssjekk. Utreder plager i forbindelse med overgangsalder. Fjerner og setter inn p-stav.

Bestill time hos Mette

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.