Injeksjonsbehandling mot overdreven svette under armene og i håndflater Bergen

Svettebehandling ved hjelp av injeksjoner med toksiner er en effektiv og langvarig behandlingsmetode mot overdreven svetting under armene eller i håndflater.

Hyperhidrose

Hvis du er en av dem som opplever overdreven svetting, vet du at svetteproblemer kan forårsake frustrasjoner, gå ut over selvbildet og samtidig være ødeleggende i ulike sosiale situasjoner for mange.

Overdrevet svetting blir kalt hyperhidrose. Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose produserer mye mer svette enn det som er nødvendig.

Hvordan foregår svettebehandling?

Svettebehandling foregår ved å injisere toksin via en sprøyte i armhulen (axillen) eller i håndflaten. Toksinet blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Behandlingen virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen.

Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud. Alle som behandles får god bedøvelse dersom de ønsker det. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål rett etter behandlingen.

Gjør svettebehandling vondt?

Stikkene medfører lite smerte, men dersom man ønsker bedøvelse kan vi påføre en bedøvende krem i forkant av injeksjonsbehandlingen.

Varighet av svettebehandlingen

Effekten av behandlingen inntrer etter 4-10 dager og kan vare i opptil 12 måneder. Det er imidlertid vanlig at effekten avtar etter 6-7 måneder. Deretter kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen. Effekten kan vare lengre etter flere runder med injeksjonsbehandling.

Hvilke områder på kroppen behandles?

Vi behandler mot overdreven svette under armene og i håndflater. Disse områdene på kroppen rammes oftest av overdreven svette. 

Hvem kan ikke bli behandlet?

Gravide, ammende og de med spesielle nevrologiske sykdommer skal ikke ha toksiner.

Mulige bivirkninger

Det er minimale bivirkninger relatert til injeksjonsbehandling mot overdreven svette. Man kan oppleve litt ømhet i det behandlede området og det kan svi når man påfører deodorant. På grunn av de små injeksjonssårene man får fra stikkene, er det en liten mulighet for infeksjon. Denne risikoen er imidlertid svært lav.

Kompensatorisk svettetendens – at man begynner å svette mer andre steder på kroppen – oppleves av noen etter behandling. De aller fleste får imidlertid ingen bivirkninger etter svettebehandlingen.

Priser for behandling av svetteplager

Velg sted for å se pris - viser nå for:
Pris per behandling
Svettebehandling under armer6 240,-
Svettebehandling av hender8 600,-
Pris per behandling med medikament på blå resept
Svettebehandling under armer ( (m/blå resept)2 650,-
Svettebehandling av hender (m/blå resept)4 650,-
Kan komme i tillegg
Konsultasjon2 180,-
Pristillegg for undersøkelser og/eller prøver til laboratoriet

Svettebehandling under armene og i håndflater i Bergen tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge hudlege hos Volvat?

Riktig behandling for deg

Vårt brede medisinske utvalg av hudbehandlinger tillater oss å skreddersy behandling til hver enkelt pasient.

Anerkjente leger

Hos oss jobber noen av Norges mest anerkjente hudleger, med spisskompetanse innen estetiske og medisinske behandlinger, laserbehandlinger og hudkirurgi.

Alle hudproblemer

Våre erfarne hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Vi hjelper deg dersom du plages med alt fra akne og problemhud, til solskader og fjerning av føflekker.