Svettebehandling under armene og i håndflater Hamar

Svettebehandling ved hjelp av injeksjoner med toksiner er en effektiv og langvarig behandlingsmetode mot overdreven svetting under armene eller i håndflater.


På Hamar tilbys konsultasjon og behandling hos vår dyktige kosmetiske sykepleier.

Hyperhidrose

Hvis du er en av dem som opplever overdreven svetting, vet du at svetteproblemer kan forårsake frustrasjoner, gå ut over selvbildet og samtidig være ødeleggende i ulike sosiale situasjoner for mange.

Overdrevet svetting blir kalt hyperhidrose. Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose produserer mye mer svette enn det som er nødvendig.

Svettebehandling

Svettebehandling foregår ved å injisere toksin via en sprøyte i armhulen (axillen) eller i håndflaten. Toksinet blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Behandlingen virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen.

Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud. Alle som behandles får god bedøvelse dersom de ønsker det. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål rett etter behandlingen.

Varighet av svettebehandlingen

Effekten av behandlingen inntrer etter 4-10 dager og kan vare i 12 måneder, men det vanligste er 6-7 måneder. Deretter kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen.

Hvem kan ikke bli behandlet?

Gravide, ammende og de med spesielle nevrologiske sykdommer skal ikke ha toksiner.

Svettebehandling av hender

7 650,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Svettebehandling under armene og i håndflater i Hamar tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge hudlege hos Volvat?

Riktig behandling for deg

Vårt brede medisinske utvalg av hudbehandlinger tillater oss å skreddersy behandling til hver enkelt pasient.

Anerkjente leger

Hos oss jobber noen av Norges mest anerkjente hudleger, med spisskompetanse innen estetiske og medisinske behandlinger, laserbehandlinger og hudkirurgi.

Alle hudproblemer

Våre erfarne hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Vi hjelper deg dersom du plages med alt fra akne og problemhud, til solskader og fjerning av føflekker.