Hvorfor velge Volvat Tromsø Kirurgi?

Volvat Tromsø Kirurgi har utført svært mange inngrep opp gjennom årene. Teamet i Tromsø er toppet med svært dyktige medarbeidere på alle plan. Vår erfaring er din beste garanti for et godt resultat.

Vi har moderne lokaler med lettvint tilgang, sentrumsnært. Komplikasjoner oppstår svært sjelden.

Fettsuging og bukplastikk

Vi gjør fettsuging med syringe-liposkulptur, som er den mest nøyaktige metode for varig figurforming med minst bivirkninger. 

Vi kan vise til svært gode resultater på mageplastikker. Ved privat avtale gjør vi alltid en balansert liposkulptur på hele magen, samt ofte reparasjon av magemuskel og figurforming på tilstøtende områder.

Ved operasjon

Volvat Tromsø Kirurgi har alltid fullt team med både anestesilege og -sykepleier til stede på klinikken ved operasjonene.

Vår anestesiteam kjører "lavdose" TIVA-anestesier (vanligste metode ved estetisk plastikkirurgi). 

Bruk av effektiv lokalbedøvelse og "snill" narkose gir null smerter under behandling og uvanlig lite smerter/kvalme etter operasjoner ved Volvat Tromsø. Vi kvalitetsvurderer løpende hele tiden vårt arbeid.

Kosmetiske behandlinger

Permanent hårfjerning med laser

Oppfølging

Du kan ringe eller tekste direkte til plastikkirurg døgnet, året rundt etter operasjonen, - så lenge kirurgen har mobildekning. 

Langvarig oppfølging - ingen fare for at du ikke får svar selv om det skulle gå år etter operasjonen!

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.