Brystforstørrelse via armhulen

Brystforstørrelse via armhulen (endoskopisk transaxillær brystforstørrelse) er en ny og revolusjonerende teknikk. Prosedyren etterlater mindre synlige arr enn ved en tradisjonell brystforstørrelse, og ingen synlige arr på eller under brystet.

Brystforstørrelse med kikehullsoperasjon 

Selve snittet lages i armhulen. Ved hjelp av endoskopi (kikkehullskamera) kan kirurgen deretter navigere seg til hvor implantatet skal settes inn. Det er mest vanlig å plassere implantatet under muskelen. Det gjelder også for tradisjonell brystforstørrelse. Når man plasserer det under muskelen gir det en mer naturlig form på brystet, da det ikke blir noe arr på undersiden. Man reduserer også risikoen for kapsling, og det muliggjør amming på et senere tidspunkt.  

Hvem kan ta brystforstørrelse via armhulen?

Egner seg for personer som ikke ønsker synlige arr. Denne prosedyren kan også bidra til å redusere synlig arrdannelse for personer som er utsatt for keloid arrdannelse. Det kan også være et foretrukket kirurgisk alternativ for personer med mørkere hud, som lettere får synlige arr en lysere hud. 

Hva slags type implantat brukes? 

Både saltvannsimplantater og silikonimplantater kan brukes i denne kirurgiske metoden for brystforstørrelse. Noen plastikkirurger foretrekker saltimplantater for denne tilnærmingen, først og fremst fordi de ikke er ferdigfylte. Silikonimplantater er forhåndsfylt med gel. Du blir sammen med kirurgen enig om et implantat som vil passe dine bryst.
 

Pris for brystforstørrelse via armhulen 

Pris for brystforstørrelse via armhulen er fra 54 400 kr.

Mer om brystforstørrelse 

Volvat har lang erfaring med brystoperasjoner 

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med plastikkirurgiske brystoperasjoner og kan vise til meget gode resultater. Vi kan gi deg råd om hvilken type brystoperasjon som passer deg best. Vi står klare for å hjelpe deg – bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag!

Konsultasjon

1 000,-

Priseksempel fra Fredrikstad, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Tusenvis av operasjoner årlig

Du kan være trygg på at du blir behandlet av noen av landets mest erfarne kirurger når du kommer til oss, som årlig utfører flere tusen plastiske operasjoner.

Det trygge valget

Du blir møtt av profesjonelle og varme kirurger som er opptatt av å bygge tillit gjennom informasjon, veiledning og nøye utredning for at du skal føle deg trygg.

Lang erfaring

I flere tiår har våre plastikkirurger operert over tusenvis av menn og kvinner over hele landet. Våre kirurger vil alltid vurdere det som er best for deg.