Brystoperasjon

Volvats erfarne plastiske kirurger har lang og omfattende erfaring med å utføre ulike brystoperasjoner. Du vil få nøye oppfølging fra første konsultasjon for å sikre at all dine hensyn ivaretas; at du er komfortabel med prosessen, mottar trygg behandling av høyeste kvalitet og oppnår resultater du vil bli strålende fornøyd med.

Brystoperasjoner av ulike slag er relativt vanlige og ukompliserte inngrep, forutsatt at de utføres av kompetente kirurger. Hos Volvat kan du alltid være trygg på at du er i de beste hender.

Uforpliktende konsultasjon

Dersom du har et ønske om eller vurderer å operere brystene, er første steg å bestille en konsultasjonstime hos en av våre kirurger. En konsultasjon hos Volvat er helt uforpliktende, og våre kirurger og spesialister vil alltid hjelpe deg til å foreta en informert og veloverveid avgjørelse som du vil føle deg trygg på.

Under en innledende konsultasjon vil kirurgen lytte til dine tanker, ønsker og behov, undersøke dine kroppslige og helsemessige forutsetninger og sammen med deg diskutere de ulike mulighetene på en måte som gir deg et realistisk inntrykk av potensialet ved inngrepene. Dette kan innebære å «teste ut» ulike implantater eller å gå gjennom før og etter-bilder. Kirurgen vil også svare på alle spørsmål du måtte ha rundt operasjonen, tiden etterpå, forventet resultat og andre ting du måtte lure på.

Time hos
oss