Brystoperasjon

Volvats erfarne plastiske kirurger har lang og omfattende erfaring med å utføre ulike brystoperasjoner. Du vil få nøye oppfølging fra første konsultasjon for å sikre at all dine hensyn ivaretas; at du er komfortabel med prosessen, mottar trygg behandling av høyeste kvalitet og oppnår resultater du vil bli strålende fornøyd med.

Brystoperasjoner av ulike slag er relativt vanlige og ukompliserte inngrep, forutsatt at de utføres av kompetente kirurger. Hos oss møter du svært dyktige, rutinerte og erfarne kirurger, og du kan være trygg på at du er i de beste hender.

Uforpliktende konsultasjon om brystoperasjon

Dersom du har et ønske om eller vurderer å operere brystene, er første steg å bestille en konsultasjonstime hos en av våre kirurger. En konsultasjon er helt uforpliktende, og våre kirurger og spesialister vil alltid hjelpe deg til å foreta en informert og veloverveid avgjørelse som du vil føle deg trygg på.

På konsultasjon vil du få et realistisk bilde av brystoperasjonen

Under en innledende konsultasjon vil kirurgen lytte til dine tanker, ønsker og behov, undersøke dine kroppslige og helsemessige forutsetninger, og sammen med deg diskutere de ulike mulighetene på en måte som gir deg et realistisk inntrykk av potensialet ved inngrepene.

Vi svarer på alle spørsmål

Dette kan blant annet innebære å «teste ut» ulike implantater samt gå gjennom plastisk kirurgi før og etter-bilder. Kirurgen vil også svare på alle spørsmål du måtte ha rundt operasjonen, tiden etterpå, forventet resultat og andre ting du måtte lure på.

Konsultasjon

500,-

Priseksempel fra Bergen, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Tusenvis av operasjoner årlig

Du kan være trygg på at du blir behandlet av noen av landets mest erfarne kirurger når du kommer til oss, som årlig utfører flere tusen plastiske operasjoner.

Det trygge valget

Du blir møtt av profesjonelle og varme kirurger som er opptatt av å bygge tillit gjennom informasjon, veiledning og nøye utredning for at du skal føle deg trygg.

Lang erfaring

I flere tiår har våre plastikkirurger operert over tusenvis av menn og kvinner over hele landet. Våre kirurger vil alltid vurdere det som er best for deg.