Neseoperasjon (neseplastikk)

Kosmetiske neseoperasjoner er svært krevende. Forandring av nesen kan gi en stor endring av en persons ansikt. Samtidig må det tas nøye hensyn til at nesens pustefunksjon ikke forandres. Kirurgen må ha lang erfaring og være teknisk dyktig.

I Volvat gjøres alle neseplastikker av erfaren kirurg.

De vanligste hovedtypene av neseoperasjoner er korreksjon av:

  • høy, krum og bred neserygg
  • stor og rund nesetipp

Nesetippen kan ha mange former. Operasjon av nesetipp er meget krevende. Det er alltid en balansegang mellom form og funksjon.

Harmoni

De fleste er opptatt av at nesen skal harmonere med resten av ansiktet. Det er ofte et ønske at nesen skal bli mindre dominerende og dels mer feminin eller mindre maskulin.

Det vanligste er at neseryggen er for høy, krum og bred og at nesetippen er for stor og rund. Det kan også være at nesetippen peker for mye oppover og står for mye fram eller at nesevingene er for store.

Moderne nesekirurgi har kommet langt. Kirurgen kan i stor grad korrigere akkurat det pasienten er opptatt av. Derfor er det også mange teknikker og tilnærminger.

Det er mye kirurgen kan korrigere, men det er likevel begrensninger i forhold til hvor store endringer som kan gjøres. Det kan gjøres en betydelig endring, men ikke nødvendigvis i like stor grad som pasienten ønsker.

Hudens tykkelse har også betydning i forhold til hva kirurgen kan oppnå. Dersom pasienten har tykk hud, vil dette kunne begrense hvor mye nettere nesetippen kan bli for eksempel.

Det er viktig at nesen etter en korreksjon har naturlige proporsjoner og at neserygg og nesetip harmonerer naturlig med resten av ansiktet.

Konsultasjon

1 000,-

Priseksempel fra Oslo, tilleggskostnader kan påløpe

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Tusenvis av operasjoner årlig

Du kan være trygg på at du blir behandlet av noen av landets mest erfarne kirurger når du kommer til oss, som årlig utfører flere tusen plastiske operasjoner.

Det trygge valget

Du blir møtt av profesjonelle og varme kirurger som er opptatt av å bygge tillit gjennom informasjon, veiledning og nøye utredning for at du skal føle deg trygg.

Lang erfaring

I flere tiår har våre plastikkirurger operert over tusenvis av menn og kvinner over hele landet. Våre kirurger vil alltid vurdere det som er best for deg.