"Var lite sosial"

Hei😊, jeg ble operert i oktober 2017 og angrer ikke på det 😊

Av kvinne 64 år, slankeoperert ved Volvat Ulriksdal i Bergen

Var lite sosial  og hadde div helseproblemer ☹. Nå har jeg fått livet tilbake og kan utføre ting som va helt uaktuelt før 🤗

Har ikke hatt noen negative opplevelser etter operasjonen bare positive 🤗. Får også hodet til å følge med meg - og det er jeg stolt av 😊

Vektnedgangen er nå - 40 kg👏👏👏, så jeg vil anbefaler alle som tenker på dette om å ta kontakt med folkene på Volvat i Bergen 😊

Fantastiske folk som ser deg og er der for deg 😊. Masse lykke til dere alle 😊

Gratis konsultasjon om slankeoperasjon

Du kan kontakte oss gratis og helt uten forpliktelser. Vi har Overvektsklinikker både i Trondheim og Bergen med tilbud om slankeoperasjon.

Du kan enten ta kontakt ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor for å bli oppringt av en lege, eller bestille time på nett dersom ditt nærmeste Volvat-senter er Bergen.

Er du i Trondheim, bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime med vår spesialsykepleier eller ta kontakt på 468 51 004 for en uformell prat om slankeoperasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Mer om slankeoperasjon

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.