Prevensjon Oslo

Volvat gir informasjon og veiledning om alle typer prevensjon, som p-pille, minipille, p-plaster, p-ring, p-stav, kobberspiral og hormonspiral.

Prevensjon beskytter mot uønsket graviditet. Det finnes mange typer å velge mellom. Noen beskytter mot kjønnssykdommer (som for eksempel kondom), mens andre kun forhindrer graviditet.

Vi er alle forskjellige. Det er derfor ikke alltid lett å finne den perfekte prevensjon. Det kan være greit å få personlige råd og anbefalinger av gynekolog ved Volvat.

Ulike p-piller har svært ulik påvirkning på kroppen da de inneholder ulik type og mengde hormoner. Noen hjelper mot smerter og PMS, noen også mot kviser. Enkelte kan imidlertid ha uønskede bivirkninger, som for eksempel blødninger, depressive symptomer og kviser. Det er derfor viktig at du får god veiledning slik at vi finner den riktige p-pillen for akkurat deg.

Det er vanlig å ha mange spørsmål om prevensjon: Hva er forskjell på minipille og p-pille? Kan jeg bruke spiral? Og hva med p-stav? Svært mange synes dette er uoversiktlig og sliter med å vite hva som er best.

Volvats gynekologer har lang erfaring og hjelper deg med å finne en god løsning.

Obs! Spiral kan kun settes inn ved avsluttende mens, eller like i etterkant

Vennligst vær oppmerksom på dette, dersom du bestiller time hos gynekolog med ønske om å få spiral innsatt.

Hva koster en konsultasjon?

Prevensjons-veiledning i Oslo tilbys på

Hvorfor velge gynekolog hos Volvat?

Ekspert på kvinnehelse

Våre gynekologer har lang erfaring og spesialisering innen kvinnehelse og hjelper deg med alt fra kjønssykdommer til graviditet og overgangsalder. Du kan være sikker på at vi tar deg og dine plager på alvor.

Enestående kompetanse

På en gynekologisk kontroll tilbyr vi undersøkelse av underliv, celleprøve/HPV-prøve, innvendig ultralyd, testing av kjønnssykdommer og mulighet for å sette inn hormonspiral.

Bli sett, hørt og forstått

Hos Volvat kan du være trygg på at du blir mottatt av profesjonelle gynekologer som hjelper deg med nøye veiledning og behandling. Vi har både mannlige og kvinnelige gynekologer tilgjengelig.