Kombinert brystløft og brystforstørrelse Oslo

Brystløft og brystforstørrelse: Ved brystløft omformes brystets vev og overflødig hud fjernes, slik at brystene strammes opp og får en rund og høyere fasong. Noen ganger kan brystløft kombineres med en brystforstørrelse ved ønske eller behov, dette vurderes individuelt. 

Brystløft og brystforstørrelse

Vurderer du både brystløft og brystforstørrelse, kan vi gi deg råd og veiledning om brystløft med eget fett eller brystløft med protese eller silikon. Sammen finner vi ut om et brystløft kombinert med brystforstørrelse er riktig for deg, og om hva som vil gi best mulig resultat.  

Brystløft kombinert med brystforstørrelse

Ved å kombinere brystløft og brysforstørrelse legges ditt eget fett eller proteser (silikon) inn i samme inngrep som brystløft utføres. Denne kombinasjonen i en og samme operasjon er fullt mulig, men gjøres ikke like ofte som et brystløft uten protese eller en brystforstørring. Årsaken er at vekten fra silikonprotesene kan belaste arrene for mye, slik at arrene kan bli bredere og styggere enn om man ikke hadde lagt inn proteser samtidig.  

I tillegg, vil vekten av silikonprotesene gjøre at brystet har større tendens til sige ned etter operasjonen, slik at man får mindre effekt av løftet. Kombinasjon av brystløft og proteser bør derfor bare gjøre når det foreligger et stort hudoverskudd og lite innhold (kjertelvev) i brystene. Det er også fornuftig å ikke velge for store proteser. 

Mer om brystforstørrelse

Brystforstørrelse etter brystløft

Det er naturlig at brystene kan synke ned etter amming eller i sammenheng med aldersprosessen. Noen kvinner ønsker å korrigere dette gjennom brystløft. 

Formålet med brystløft er å løfte brystene og fjerne overflødig hud. Det vil også gi tilbake noe av fylden i toppen av brystet, ettersom man strammer opp hele brystet. Noen vil også ønske å kombinere brystforstørrelse med brystløft for mer fylde. I dette tilfellet vil vi vurdere hver kvinne individuelt og finne ut av om du er egnet for denne prosedyren. 

Likevel, anbefales det ofte å vente med å legge inn silikonproteser til etter arrene fra brystløftet har grodd og brystet er "stabilisert". Dette er vanligvis etter 6-12 måneder. 

Mer om brystløft 

Erfarne plastikkirurger på Volvat

Våre kirurger er spesialister innen plastisk kirurgi. De har lang erfaring med plastikkirurgiske brystoperasjoner og kan vise til meget gode resultater. Vi kan gi deg råd om størrelse på brystprotese, form på brystprotese, og valg av riktig type brystprotese. Bestill en uforpliktende konsultasjon hos oss i dag.

Konsultasjon

1 000,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Kombinert brystløft og brystforstørrelse i Oslo tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Tusenvis av operasjoner årlig

Du kan være trygg på at du blir behandlet av noen av landets mest erfarne kirurger når du kommer til oss, som årlig utfører flere tusen plastiske operasjoner.

Det trygge valget

Du blir møtt av profesjonelle og varme kirurger som er opptatt av å bygge tillit gjennom informasjon, veiledning og nøye utredning for at du skal føle deg trygg.

Lang erfaring

I flere tiår har våre plastikkirurger operert over tusenvis av menn og kvinner over hele landet. Våre kirurger vil alltid vurdere det som er best for deg.