Hårfjerning med laser Tromsø

Fjerning av uønsket hårvekst, raskt, effektivt og skånsomt, både i ansikt og på kroppen. Vi benytter oss av markedets beste lasere og medisinsk utdannet personale, som sørger for trygg og sikker behandling.

Permanent hårreduksjon med laser

Hår på kroppen er helt naturlig, men mange kvinner og menn ønsker likevel å fjerne hår permanent, enten av kosmetiske grunner, eller hvis hårveksten fører til medisinske plager.

Hvis du sjeneres eller plages av uønsket hårvekst, eller er gått lei av inngrodde hår, barbering, voksing og napping, og ønsker et mer permanent resultat, så kan hårfjerning med laser være løsningen for deg.

Effekt og virkning

Det er mulig å oppnå 70-90% permanent hårreduksjon, men resultatet avhenger av hudfarge, hårets tykkelse og farge, genetisk disposisjon for hårvekst, hormonell ubalanse, sykdommer og medisinering. Resultatene vil variere fra person til person - noen vil oppleve endel hårreduksjon, mens for andre vil laserbehandling bety permanent hårfjerning etter noen runder. 

Ved tilstand hvor det stadig dannes nye hårsekker, er det nødvendig med jevnlige etterbehandlinger for å opprettholde resultatet.

Mørkt hår mot lys hud er optimalt for hårfjerning med laser, men man kan oppnå et godt resultat også på andre hår- og hudtyper. Våre kvalifiserte behandlere vil vurdere hvorvidt hårlaser egner seg for deg. Det blir også lagt vekt på sykehistorie, medisinering, graviditet, solvaner og annet som kan innvirke på laserbehandling.

Helt lyse, grå og rødlige hår er vanskelig å fjerne med laser, rett og slett fordi laserstrålen tiltrekkes til pigment (jo mørkere dess bedre), hvilket disse hårene savner.

Mørk hud inneholder samme type pigment som hår/hårrøtter, og det er større risiko for pigmentforandringer. Det er mulig å få til et tilfredsstillende resultat også på disse hud- og hårfargene, men det kreves flere behandlinger og man oppnår ikke alltid like godt resultat.

Våre lasere

Det finnes flere typer lasere på markedet, og Volvat har valgt å jobbe med hårlasere fra anerkjente leverandører, med dokumentert effekt på et stort spekter av hudtyper; Alma Soprano diodelaser (755nm eller 810nm) og Candela GentleLase Alexandrite (755nm).

Det er noen forskjeller på disse maskinene, både når det gjelder bølgelengde og behandlingsmåte, men viktigst er at våre behandlere velger innstillinger og behandlingsteknikk som passer din hud- og hårfarge. De fleste vil kunne oppnå et godt resultat med alle våre lasere.

Soprano Titanium - smertefri og lynrask hårfjerning

Med Soprano Titanium kan vi tilby en svært komfortabel og nærmest smertefri hårfjerning. Denne banebrytende laseren for hårfjerning kombinerer optimal funksjonalitet med enestående komfort.

Takket være den store flaten på applikatoren og det avanserte kjølesystemet, er behandlingen svært rask og nærmest smertefri. Hårfjerning av en armhule tar kun 1 minutt!

Les mer om hårfjerning med Alma Lasers "Soprano Titanium" hos Volvat Majorstuen og Volvat Nationaltheatret

Candela GentleLase Alexandrite

(755nm) er en effektiv hårlaser og vi behandler raskt store områder ved å føre laserhodet over huden med “stempelteknikk” og overlapping. Laseren har et innebygget kjølesystem som reduserer ubehag.

Alexandrite laser egner seg til hudtype I-IV, med brune og sorte hår. Begrenset eller ingen effekt på lyse og røde hår. Behandling av hudtype IV må utføres med forsiktighet, pga risiko for pigmentforandringer.

Lumenis LightSheer Duet

Hårfjerning med diodelaser med bølgelengde 800 nm er den nye gullstandarden innen hårfjerning. Kort fortalt er det mindre smertefullt, raskere, sikrere og med like god eller bedre effekt enn andre hårfjerningslasere.

Alma Soprano Diode

(755 eller 810) egner seg til mørke hår og hudtype I-VI, med best effekt på II-V. Begrenset eller ingen effekt på lyse og røde hår, og på hudtype VI. Laserhodet føres over området med jevn bevegelse, for å bygge opp effekt/temperatur på en skånsom måte. Alma Soprano er trygg å bruke på de fleste hudtyper, med liten eller ingen risiko for pigmentforandringer.

Nd:YAG

(vanligvis 1064nm) er en skånsom laser for alle hudtyper, med lengre bølgelengde enn Alexandrite og Diode. Nd:YAG er sikker å bruke på mørke hudtyper (V-VI), men er ikke særlig effektiv på I-IV.

IPL

(Intense Pulse Light) er ikke egentlig en laser, siden laserstrålene går i mange forskjellige retninger (laser kjennetegnes av at alle stråler er parallelle). 

Behandling

Siden hårsekkene ødelegges kun i hårets vekstfaser, må laserbehandling vanligvis gjentas 5-10 ganger for tilfredsstillende resultat. For noen kreves enda flere behandlinger.

Din behandler vil anbefale hvor lang tid det skal gå mellom hver behandling, men du må regne med 4-6 uker for ansikt, armhuler (aksiller) og bikini, og 6-8 uker på resten av kroppen.

Lengde mellom hver behandling tilpasses individuelt - når hårveksten er kommet i gang igjen, er det på tide for ny behandling.

Før du kommer til oss for behandling

  • Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling, siden vi ønsker normale hårsekker for best effekt.

  • Området skal barberes senest dagen før behandling, men du kan gjerne la et lite område være ubarbert, slik at din behandler kan vurdere din naturlige hårvekst.

  • Behandling av solbrun hud varierer avhengig av hvilken laser som brukes, men vi anbefaler at man ikke kommer til behandling med NY brunfarge. Din behandler vil gi individuell anbefaling tilpasset din hudfarge.

  • Du skal ikke smøre huden med fuktighetskrem eller olje dagene før behandling

Priser for hårfjerning med laser

Pris per behandling
Armhuler (aksiller)2 163,-
Armhuler og bikini3 638,-
Bikini2 163,-
Brystkasse3 638,-
Fotrygg1 150,-
Hake1 150,-
Hele ansikt3 638,-
Hele armer3 638,-
Hårfeste bak og nakke1 475,-
Legger3 638,-
Legger og armhuler4 650,-
Legger og bikini4 650,-
Legger, bikini og armhuler5 676,-
Legger og lår7 376,-
Legger, lår og armhuler8 976,-
Legger, lår og bikini8 976,-
Lår4 650,-
Mage og bryst5 326,-
Magestripe (kvinner)1 475,-
Overleppe1 150,-
Overleppe og hake2 163,-
Rumpe4 650,-
Rundt brystvorter (kvinner)1 475,-
Rygg hele5 326,-
Skuldre2 163,-
Underarmer2 613,-
Mindre områder738,-
Kan komme i tillegg
Konsultasjon800,-

Hårfjerning med laser i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Rask og skånsom hårfjerning

Vi kan tilby deg permanent, rask og skånsom hårfjerning både i ansiktet og på kroppen.

Markedets beste lasere

Vi benytter oss av markedets beste lasere med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling.

70-90 prosent permanent hårfjerning

Med laserbehandlingen kan du oppnå opptil 70-90 prosent permanent hårfjerning, og kan endelig legge fra deg barberhøvelen og pinsetten.