Injeksjonsbehandling mot overdreven svette under armene og i håndflater

Svettebehandling ved hjelp av injeksjoner med toksiner er en effektiv og langvarig behandlingsmetode mot overdreven svetting under armene eller i håndflater.

Hyperhidrose

Hvis du er en av dem som opplever overdreven svetting, vet du at svetteproblemer kan forårsake frustrasjoner, gå ut over selvbildet og samtidig være ødeleggende i ulike sosiale situasjoner for mange.

Overdrevet svetting blir kalt hyperhidrose. Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose produserer mye mer svette enn det som er nødvendig.

Svettebehandling

Svettebehandling foregår ved å injisere toksin via en sprøyte i armhulen (axillen) eller i håndflaten. Toksinet blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Behandlingen virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen.

Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud. Alle som behandles får god bedøvelse dersom de ønsker det. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål rett etter behandlingen.

Varighet av svettebehandlingen

Effekten av behandlingen inntrer etter 4-10 dager og kan vare i 12 måneder, men det vanligste er 6-7 måneder. Deretter kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen.

Hvem kan ikke bli behandlet?

Gravide, ammende og de med spesielle nevrologiske sykdommer skal ikke ha toksiner.

Time hos
oss