Profhilo Drammen

Profhilo er en ny behandling til både ansikt og kropp basert på hyaluronsyre som gjenoppretter hudens elastisitet, slik at du kan opprettholde en frisk glød.

Profhilo gjenoppretter hudens elastisitet

 • Profhilo øker kroppens egen produksjon av hyaluronsyre slik at du får et naturlig resultat
 • Vi kan behandle både ansikt og kropp for å oppnå eller opprettholde en sunn hud
 • Injeksjonsbehandlingen er ikke invasiv og fungerer som et godt alternativ for deg som ikke ønsker tradisjonell plastisk kirurgi
 • Passer alle hudtyper - både yngre og moden hud

Hva er Profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling med en av markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyre som jobber dypti inne i huden fra innsiden og strammer opp, tilfører fukt, reduserer fine linjer og gir en naturlig glød. Nå kan vi tilby behandlingen både til ansiktet og deler av kroppen.

I motsetning til andre filler behandlinger vil ikke Profhilo tilføre volum til området, og på den måten rette ut linjer. Den vil rette ut linjer og stramme opp huden ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen og elastin. Injeksjonsbehandlingen består av en nesten flytende form for gele som fordeler seg i vevet, slik at ansiktsformen ikke blir påvirket.

Dette er en alternativ og effektiv løsning for deg som ikke ønsker å gjennomføre tradisjonell kirurgi. Det er mindre risiko for komplikasjoner ved behandlingen, og vi kommer til å foreta en nøye og individuell vurdering under en konsultasjon for å skreddersy en behandlingsplan som er unik og tilpasset deg. 

Hvordan virker Profhilo-behandling?

Ved behandling injiserer våre hudspesialister Profhilo i små doser over ønsket område. Profhilo skiller seg ut fra andre injeksjonsbehandlinger ved at den påvirker den fysiologiske prosessen i aldrende hud.

Hyaluronsyre

Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar med alderen som fører til tap av spenst og elastisitet. Dette kan føre til redusert fuktighet i huden og slapp hud som «henger». Det er særlig vanlig å oppleve slapp hud på innsiden av overarmene og magen.

Profhilo blir absorbert dypt i huden som revitaliserer huden fra innsiden ved at det stimulerer og øker hudens egen produksjon av elastin og kollagen. Dermed får du et naturlig resultat med en strammere hud.

Hvem egner seg for behandling?

Profhilo kan anses som en universell behandlingsmetode, og egner seg både for yngre og eldre pasienter. Vi kan dele de to ulike kategoriene slik:

 • Preventivt – yngre og eldre pasienter som ønsker å opprettholde en sunn, fuktig og en naturlig glød i huden, og samtidig stimulere hudens fornyelse av celler.
 • Gjenopprette – for moden hud som har mistet spenst og elastisitet. Behandlingen kan stramme opp løs hud, redusere linjer, rynker og gjenopprette volumet i huden.

Hvilke områder behandles med profhilo?

En vanlig utfordring mange kan oppleve er slapp hud rundt magen og på innsiden av overarmene. Dette er områder som kan miste elastisitet med alderen, ved graviditet eller vekttap osv.

Vi er ofte flinkere til å tilføre fukt til ansiktet i form av fuktighetskremer og serumer, samt solkrem, enn til kroppen. Selv om mange er flinke til å smøre seg på ansiktet og halsen, blir også huden på kroppen utsatt for skadelige UV stråler som kan øke aldringstegn.

Profhilo kan tilføre fukt og spenst til alle utsatte områder på kroppen, slik at huden føles fastere og glattere.

Vanlige behandlingsområder er:

 • Ansikt
 • Hals/nakke
 • Dekolletasje
 • Bryst
 • Hender
 • Armer
 • Mage
 • Knær

Profhilo resultater

Behandlingen etterlater huden fyldigere, fastere og glattere ved at den stimulerer og øker hudens egen produksjon av elastin og kollagen. Effekten av Profhilo er dokumentert i kliniske studier, og øker fuktighetsnivået i huden, strammer opp, mykgjør, reduserer ujevnheter og linjer og gir huden en naturlig glød.

Behandlingen hjelper deg med å opprettholde et mer ungdommelig utseende.

Etter behandling

Du vil gradvis se synlige resultater i huden allerede etter første behandling. For å oppnå best mulig effekt vil vi likevel anbefale oppfølgingsbehandling etter fire uker. Du vil da få full effekt av behandlingen etter 2-3 måneder.

Etter at du oppnår ønsket effekt, kan det være aktuelt å opprettholde resultatet med en ny runde behandling etter omtrent 6 måneder.

Rett etter behandling kan du se noen små røde stikk på behandlet område, hevelser eller blåmerker. Men dette forsvinner fortløpende, ofte i løpet av noen timer etter behandling, og kan enkelt dekkes med sminke dersom det blir behov.

Priser for behandling med profhilo

Behandling Pris Medlemspris
1 sprøyte (2 ml) 5 000,- 4 000,-
1,5 sprøyte (3 ml) 6 800,- 5 800,-
2 sprøyter (4 ml) 9 300,- 8 300,-
Kit 11 500,- 10 500,-


Se priser for andre fillere og injeksjonsbehandlinger

Hva koster en konsultasjon?

Profhilo i Drammen tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Forskjønne - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.