Profhilo Tromsø

Profhilo er en ny behandling til både ansikt og kropp basert på hyaluronsyre som tilfører fuktighet og har en oppstrammende effekt på huden.

Profhilo gjenoppretter hudens elastisitet

 • Profhilo øker kroppens egen produksjon av hyaluronsyre slik at du får en  oppstrammende og fuktighetsgivende effekt
 • Vi kan behandle både ansikt og kropp for å oppnå eller opprettholde en sunn hud
 • Injeksjonsbehandlingen er ikke invasiv
 • Passer alle hudtyper - både yngre og moden hud

Hva er Profhilo?

Profhilo er en injeksjonsbehandling med en av markedets høyeste konsentrasjoner av hyaluronsyre som jobber dypt i huden fra innsiden og strammer opp, tilfører fukt, reduserer fine linjer og gir en naturlig glød. Nå kan vi tilby behandlingen både til ansiktet og deler av kroppen.

Dette er en effektiv metode med liten risiko for komplikasjoner ved behandlingen. Vi kommer til å foreta en nøye og individuell vurdering under en konsultasjon for å skreddersy en behandlingsplan som er unik og tilpasset deg. 

Forskjellen på Profhilo og vanlig filler

Både filler og Profhilo inneholder hyaluronsyre. Filler brukes gjerne til å erstatte volumtap og rette ut linjer ved å tilføre volum til ønsket område. Profhilo derimot optimaliserer hudens naturlige prosesser, retter ut linjer og strammer opp huden ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen og elastin.

Profhilo består av en nesten flytende form for gele som fordeler seg i vevet, slik at ansiktsformen ikke blir påvirket. Derfor kan Profhilo også brukes på flere områder som hals, bryst og kropp. Filler derimot er en tykkere gel med hyaluronsyre som ikke fordeler seg i vevet på samme måte og tar for seg enkelte områder. 

Profhilo resultater

Behandlingen etterlater huden fyldigere, fastere og glattere ved at den stimulerer og øker hudens egen produksjon av elastin og kollagen. Effekten av Profhilo er dokumentert i kliniske studier:

 • Øker fuktighetsnivået i huden
 • Gir en lett oppstrammende effekt på huden
 • Mykgjør
 • Reduserer ujevnheter og linjer

Vanlige behandlingsområder med Profhilo:

 • Ansikt
 • Hals/nakke
 • Dekolletasje
 • Bryst
 • Hender
 • Armer
 • Mage
 • Knær

Hvordan virker Profhilo-behandling?

Ved behandling injiserer våre hudspesialister Profhilo i små doser over ønsket område. Profhilo skiller seg ut fra andre injeksjonsbehandlinger ved at den påvirker den fysiologiske prosessen i aldrende hud.

Hyaluronsyre

Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar med alderen som fører til tap av spenst og elastisitet. Dette kan føre til redusert fuktighet i huden og slapp hud. Det er særlig vanlig på innsiden av overarmene og magen.

Profhilo blir absorbert dypt i huden som setter i gang hudens naturlige prosesser, og stimulerer til økt produksjon av elastin og kollagen. Resultatet blir mer fukt og en lett oppstramming i huden.  

Hvem egner seg for behandling?

Profhilo kan anses som en universell behandlingsmetode, og egner seg både for yngre og eldre pasienter. Vi kan dele de to ulike kategoriene slik:

 • Preventivt – yngre og eldre pasienter som ønsker å opprettholde en sunn hud, og samtidig stimulere hudens fornyelse av celler.
 • Gjenopprette – for moden hud som har mistet spenst og elastisitet. Behandlingen kan stramme opp løs hud, redusere linjer, rynker og tilføre fukt til huden.

Hvilke områder behandles med profhilo?

Magen og innsiden av overarmene er vanlige områder som kan miste elastisitet med alderen, ved graviditet eller vekttap osv.

Vi er ofte flinkere til å tilføre fukt til ansiktet i form av fuktighetskremer og serumer, samt solkrem, enn til kroppen. Selv om mange er flinke til å smøre seg på ansiktet og halsen, blir også huden på kroppen utsatt for skadelige UV stråler som kan øke aldringstegn.

Profhilo kan tilføre fukt og spenst til alle utsatte områder på kroppen, slik at huden føles fastere og glattere.

Etter behandling

Du vil gradvis se synlige resultater i huden allerede etter første behandling. For å oppnå best mulig effekt vil vi likevel anbefale oppfølgingsbehandling etter fire uker. Du vil da få full effekt av behandlingen etter 2-3 måneder.

Etter at du oppnår ønsket effekt, kan det være aktuelt å opprettholde resultatet med en ny runde behandling etter omtrent 6 måneder.

Bivirkninger 

Rett etter behandling kan du se noen små røde stikk på behandlet område, hevelser eller blåmerker. Men dette forsvinner fortløpende, ofte i løpet av noen timer etter behandling, og kan enkelt dekkes med sminke dersom det blir behov.

Som ved andre injeksjonbehandlinger kan det oppstå bivirkninger der vi injiserer som milde hevelser, rødme, ømhet og blåmerker, men dette vil som regel forsvinne etter 7-10 dager. 

Kontraindikasjoner – hvem kan ikke behandles med Profhilo?

 • Gravide og ammede
 • Ved aktive infeksjoner i området som skal behandles

I forkant av behandlingen vil vi gå nøye gjennom dine ønsker. Du vil bli informert om hva du kan forvente av resultater, og mulige bivirkninger ved behandling. 

Priser for behandling med profhilo

Velg sted for å se pris - viser nå for:
1 sprøyte (2 ml)4 450,-
1,5 sprøyte (3 ml)7 726,-
2 sprøyter (4 ml)8 476,-
Kit9 000,-
Kan komme i tillegg
Konsultasjon hos hudlege1 910,-

Se priser for andre fillere og injeksjonsbehandlinger

Profhilo i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.