Fillere og botulinium toksin-behandling i Fredrikstad

Fillere og injeksjonsbehandling

Ønsker du en alternativ behandling som er mindre omfattende enn tradisjonell kosmetisk kirurgi?

Allerede fra 30-årsalderen kan man oppleve at huden mister spenst, rynkene blir flere og området rundt nese, munn og øynene kan få dype rynker og folder. Bruk av fillere og botulinium toksin er enkle og trygge veier til en glattere og fyldigere hud.

Bruk av fillere og Botulinium toksin kan gi gode resultater.

Fillere

En filler er et volumøkende stoff.

Hyaluronsyre filere finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet. I tillegg til ansikt kan man behandle brystpartiet, halsen og hendene.

Man kan også bygge større kinnben, gjøre små nesekorreksjoner, og modellere haken.

Les mer om filler-behandling med Restylane

Botulinumtoksin 

I kosmetisk sammenheng brukes botulinumtoksin i små og fortynnede doser for å glatte ut rynker i ansiktet.
Behandlingen består i at toksinet sprøytes inn i utvalgte muskler, slik at nervesignalene til musklene blokkeres og hindrer at musklene trekker seg sammen.

Små doser har medisinsk anvendelse i behandlingen av muskelkramper f.eks. i øyelokk, i ansikts- og halsmuskulaturen.

Behandlingene gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent.

Lang erfaring og høy medisinsk kompetanse er viktig for å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr et komplett tilbud innenfor kosmetiske behandlinger.

Rynkebehandling med injeksjoner

Alle ønsker å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «strenge» eller irriterte ut. Toksiner er en effektiv behandling som reduserer rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner.

Toksiner virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen. Dermed blir den overliggende huden jevnere og rynker glattes ut.

Middelet settes med en tynn nål og gir lite ubehag. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager og varer i 3-5 måneder. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

De vanligste områdene å behandle

  • ”Sinterynken” mellom øyenbrynene
  • Smilerynker rundt øynene
  • Tverrgående linjer i pannen

Sjelden komplikasjoner
Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten bloduttredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler. Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i 1-2 uker. Fordi effekten er forbigående er også bivirkningene forbigående. Ingen alvorlige bivirkninger er registrert ved bruk av denne typen behandling.