Fillere og injeksjonsbehandling Porsgrunn

Våre dyktige og erfarne hudleger og kosmetiske behandlere tilbyr behandling med fillere og injeksjoner. Vi har ingen ventetid, og du trenger ikke henvisning. 

Det er en naturlig del av aldringsprosessen at huden blir tynnere og begynner å miste elastisitet. Huden reduserer produksjonen av hyaluronsyre, kollagen og elastin, og det dannes færre hudceller som resulterer i volumtap og utvikling av rynker. Noen velger å korrigere på dette og benytter seg av ulike kosmetiske prosedyrer.

Fillere er enkle og trygge veier til en glattere og fyldigere hud. 

Bruk av fillere som Skinbooster og Profhilo kan gi gode resultater.

Mars-tilbud

20 % rabatt på alle behandlinger med fillere og injeksjoner

Tilbys på alle sentre, med unntak av Volvat Jekta i Tromsø

Les mer om tilbudet

Filler

En filler er et volumøkende stoff.

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper (lip fillers), eller til å stramme opp huden. I tillegg til filler i ansiktet kan man filler-behandle brystpartiet, halsen og hendene.

Man kan også bygge større kinnben, gjøre små nesekorreksjoner, og modellere haken med fillere.

Les mer om filler-behandling med Restylane

Medisinske injeksjoner

Små doser har medisinsk anvendelse i behandlingen av muskelkramper f.eks. i øyelokk, overleppe, i ansikts- og halsmuskulaturen.

Rynkebehandling med injeksjoner

I kosmetisk sammenheng brukes injeksjoner i små og fortynnede doser for å glatte ut rynker i ansiktet. Toksiner er en effektiv behandling som reduserer rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner.

Toksiner virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen. Dermed blir den overliggende huden jevnere og rynker glattes ut.

Middelet settes med en tynn nål og gir lite ubehag. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager og varer i 3-5 måneder. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. 

Annen injeksjonsbehandling

Vi bruker også injeksjoner for å  skjule tannkjøtt via en såkalt lip-flip. Lip flip passer for alle som ønsker mer volum i overleppen eller vil skjule tannkjøtt uten å injisere fillere. Behandlingen består av at toksiner sprøytes inn i utvalgte muskler, slik at nervesignalene til musklene blokkeres og hindrer at musklene trekker seg sammen. 

Alle behandlinger med medisinske injeksjoner gir umiddelbare og langvarige resultat uten å være permanent.

Lang erfaring og høy medisinsk kompetanse er viktig for å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr et komplett tilbud innenfor kosmetiske behandlinger.

De vanligste områdene å behandle med filler

  • Rynker mellom øyenbrynene
  • Smilerynker rundt øynene
  • Tverrgående linjer i pannen

Sjelden komplikasjoner

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten bloduttredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler.

Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i 1-2 uker. Fordi effekten er forbigående er også bivirkningene forbigående. Ingen alvorlige bivirkninger er registrert ved bruk av denne typen behandling.

Priser for fillere- og injeksjonsbehandlinger

I hele mars får du behandling med 20 % rabatt på alle våre sentre, med unntak av Volvat Jekta i Tromsø

Botulinumtoksin

Behandling Pris Kampanjepris
1 sone 3 300,- 2 640,-
2 soner 5 100,- 4 080,-
3 soner 6 300,- 5 040,-
Et lite tilleggsområde 2 200,- 1 760,-

Filler

Behandling Pris Kampanjepris
Halv sprøyte (0,5 ml) 3 500,- 2 800,-
1 sprøyte (1 ml) 4 900,- 3 920,-

Profhilo

Behandling Pris Kampanjepris
1 sprøyte (2 ml) 5 000,- 4 000,-
1,5 sprøyte (3 ml) 6 800,- 5 440,-
2 sprøyter (4 ml) 9 300,- 7 440,-
Kit 11 500,- 9 200,-

Hva koster en konsultasjon?

Fillere og injeksjonsbehandling i Porsgrunn tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.