Hjerteundersøkelse (kardiologi) Lillehammer

Hos Volvat trenger du ikke henvisning for å få sjekket hjertet ditt. Vi utreder og behandler hjertesykdom, og hjelper deg med å ta gode valg for din hjertehelse.

Hjerteundersøkelser tilpasset ditt behov

Hos oss møter du erfarne hjertespesialister. Når du kommer til konsultasjon hos hjertespesialist vil du i tillegg til en samtale og grundig undersøkelse bli anbefalt enkelte supplerende undersøkelser etter ditt behov. 

Hva innebærer en hjertesjekk, og hvem bør ta en? 

Undersøkelse hos hjertespesialist kan være nyttig for personer med hjertelidelser i nær familie, eller hvis man har symptomer på hjerteproblemer.

Vi tilbyr langtids-EKG, belastningstest på sykkel med EKG, ultralyd av hjertet, ultralyd av halspulsåren/halskar og 24-timers blodtrykksmåling.

Les mer om hjertesjekken hos Volvat

Tverrfaglig team

Hos svært mange kan det være vanskelig å finne nøyaktig årsak til forhøyet blodtrykk, men man vet at viktige medvirkende årsaker er fedme, diabetes, lite fysisk aktivitet, høyt alkoholinntak, høyt saltinntak og høy alder.

Hos hjerteteamet på Volvat Medisinske Senter kan du få stilt en sikker diagnose ved 24-timers blodtrykksmåling. Endokrinolog og indremedisiner kan bidra til å påvise og behandle eventuelle spesielle underliggende årsaker.

Vi har tilbud om blodtrykk-poliklinikk for hyppig oppfølging i starten slik at blodtrykket normaliseres raskt. Det gis råd om gunstige livsstilstiltak som reduserer risiko for sykdom, og ernæringsfysiolog er tilgjengelig for dem som trenger spesiell hjelp med vektnedgang og kostholdsendringer.

Praktisk informasjon

Det er viktig å ikke smøre seg inn med krem eller lotion samme dag som du skal til undersøkelse!

Pasienter under 18 år skal som hovedregel til konsultasjon hos barnelege. Vi har også barnekardiolog.

Konsultasjon

3 050,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Hjerteundersøkelse (kardiologi) i Lillehammer tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Komplett hjertesjekk

Vi tilbyr komplett hjerteundersøkelse for å stille en sikker diagnose med langtids-EKG, belastningstest på sykkel med EKG, ultralyd av hjertet, ultralyd av halspulsåren/halskar og 24-timers blodtrykksmåling. 

Erfarent hjerteteam

Vårt hjerteteam består av dyktige og erfarne spesialister i kardiologi som hjelper deg med alle hjerterelaterte plager. Ønsker du bare å vite hvordan det står til med hjertehelsen din, hjelper vi deg selvsagt med det også.

Bedre hjertehelse

Vi legger vekt på å bygge tillit gjennom verdifull informasjon, veiledning og nøye utredning for hjertesykdommer, slik at du kan føle deg trygg på din hjertehelse.