Fysioterapi Porsgrunn

Hos våre erfarne fysioterapeuter får du en grundig vurdering av dine plager slik at vi sammen kan komme frem til riktige behandlingstiltak. Vår tilnærming er forankret i vitenskapelig dokumentasjon og kunnskap basert på god klinisk erfaring. Vi jobber tverrfaglig med allmennleger og andre spesialister i Volvat.

Har du time via din helseforsikring?

Her ser du hvordan du kan bestille time

Et tverrfaglig tilbud

Våre fysioterapeuter og manuellterapeuter holder et høyt faglig nivå. Vi tilbyr et allsidig behandlingstilbud, og samarbeider med øvrige spesialister i Volvat for å gi deg best mulig hjelp.

Fysioterapeutene hjelper deg med:

  • Muskelsmerter, skjelettsmerter, andre smerter og redusert funksjon i muskel- og skjelettsystemet som følge av overbelastning eller akutte skader
  • Langvarige smertetilstander som fibromyalgi
  • Aktivitetsrelaterte plager og skader
  • Arbeidsrelaterte plager og problemstillinger
  • Idretts- og belastningsskader
  • Opptrening før og etter operasjoner
  • Psykosomatiske plager
  • Veiledning i bekkenbunnstrening for pasienter plaget av inkontinens
  • Såletilpasning
  • Løpsteknikk

Tjenester og tilbud varierer fra senter til senter

Et allsidig fysikalsk tilbud

Smerter og redusert funksjon i nerve-, muskel- og skjelettsystemet kan ofte føre til langvarig sykemelding og redusert livskvalitet med tid borte fra både jobb-, fritids- og idrettsaktiviteter.

Årsakene til smerter og redusert funksjon i bevegel­sesapparatet kan være mange og sammensatte. I mange tilfeller kreves det en helhetlig tilnærming for å finne årsaken. For et vellykket resultat kan det være nødvendig å kombinere fysioterapeutens behandling med egne øvelser.

Gravid?

Vi tilbyr svangerskapsrelatert fysioterapi. Det kan være behandling og oppfølging av bekkenløsning, eller ren treningsveiledning.

Du kan også få en fødselsforberedende samtale med en fysioterapeut om ulike fødestillinger. En nyttig forberedelse hvis du har mye smerter på grunn av bekkenløsning.

Fysioterapeut

1 030,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Fysioterapi i Porsgrunn tilbys på

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.