Vaksinasjon Oslo

Ved vår vaksinasjonsklinikk får du alle typer vaksiner og reisevaksiner for barn, voksne og familier Du kan få vaksiner både ved Volvat på Majorstuen og Nationaltheatret.

Sentrene i Oslo utfører alle typer vaksinasjoner og vi har de vanligste vaksinene.

Volvat Majorstuen har en stor reise-og vaksinasjonspoliklinikk hvor vaksinen settes av erfarne sykepleiere.

Bestill time ved vaksinasjonspoliklinikken på Majorstuen

Volvat Nationaltheatret har egne priser for vaksinasjon og bestilles som en kort konsultasjon hos allmennlege Magnus Pilgram.

Bestill time hos allmennlege på Nationaltheatret

Reisevaksiner kan være relevant for flere typer reiser og destinasjoner. For utfyllende informasjon om reisevaksiner kan du besøke Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Det er viktig at du stiller best mulig forberedt og medbringer mest mulig dokumentasjon på tidligere vaksiner. Særlig gjelder dette gulfebersertifikat og andre vaksiner oppført i standard-WHO-vaksinekort.

Det er også en fordel om du logger inn på Mine Vaksiner (krever BankId) og tar en utskrift av vaksiner som er registrert på deg. Alle vaksiner du får hos Volvat blir fortløpende registrert i dette systemet (SYSVAK).

Det er viktig at du også tar med en oversikt over alle faste medisiner du bruker. Som hovedregel utsettes vaksinasjon ved pågående infeksjonssykdommer/ feber.

Vaksinasjonsklinikken hos Volvat

Avdelingen på Volvat Majorstuen i Oslo har sykepleiere som arbeider med vaksinasjoner hver dag. I tillegg til leger med spesialkompetanse, tilknyttet vaksinasjonsklinikken.

Vaksinasjon i Oslo tilbys på

Time hos
oss