Vaksinasjon Oslo

Ved vår vaksinasjonsklinikk får du alle typer vaksiner og reisevaksiner for barn, voksne og familier

Du kan få vaksiner på Majorstuen, Nationaltheatret og i Bjørvika på Barcode

Sentrene i Oslo utfører alle typer vaksinasjoner og vi tilbyr alle tilgjengelige vaksiner.

Volvat MajorstuenVolvat Nationaltheatret og Volvat Barcode har en stor reise-og vaksinasjonspoliklinikk hvor vaksinen settes av erfarne sykepleiere.

Bestill time ved vaksinasjonspoliklinikkene i Oslo

Reisevaksiner kan være relevant for flere typer reiser og destinasjoner. For utfyllende informasjon om reisevaksiner kan du besøke Folkehelseinstituttet sine nettsider.

Det er viktig at du stiller best mulig forberedt og medbringer mest mulig dokumentasjon på tidligere vaksiner. Særlig gjelder dette gulfebersertifikat og andre vaksiner oppført i standard-WHO-vaksinekort.

Det er også en fordel om du logger inn på Mine Vaksiner (krever BankId) og tar en utskrift av vaksiner som er registrert på deg. Alle vaksiner du får hos Volvat blir fortløpende registrert i dette systemet (SYSVAK).

Det er viktig at du også tar med en oversikt over alle faste medisiner du bruker. Som hovedregel utsettes vaksinasjon ved pågående infeksjonssykdommer/ feber.

Vaksinasjonsklinikken hos Volvat

Avdelingen på Volvat MajorstuenVolvat Nationaltheatret og Volvat Barcode i Oslo har sykepleiere som arbeider med vaksinasjoner hver dag. I tillegg til leger med spesialkompetanse, tilknyttet vaksinasjonsklinikken.

Fritagelsesattest gulfebervaksine

110,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Vaksinasjon i Oslo tilbys på

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.