Slankeoperasjon i Trondheim

Slankeoperasjon

Sterkt overvektige kan være avhengige av kirurgi for å gå varig ned i vekt. Slankeoperasjon er en effektiv behandling mot overvekt, men forutsetter varig endring av livsstil. Vi tilbyr gratis vurderingstime ved våre sentre.

Overvektsteamet i Trondheim har svært lang erfaring. Teamet består av pasientkoordinator Janicke Solberg og de internasjonalt anerkjente kirurgene Ronald Mårvik og Gjermund Johnsen. Kirurgene har stor kompetanse og svært lang erfaring, både fra det offentlige og det private helsevesen. Dette sikrer deg trygg behandling.

Selve operasjonen gjennomføres på Volvat Stokkan i Trondheim sentrum.

For bestilling av time eller ved spørsmål om tilbudet, ta kontakt med pasientkoordinator Janicke Solberg på mobil 468 51 004, eller benytt kontaktskjemaet nedenfor.

Behandling av fedme og sykelig fedme har som mål å gi deg bedre livskvalitet, samt å redusere plager og risiko for sykdommer. Overvektskirurgi er den mest avanserte og effektive behandlingen mot overvekt, men forutsetter at du også mottar hjelp til varig endring av livsstil.

Forskning gjennom mange år har sammenlignet grupper av sterkt overvektige pasienter som har gjennomført slankeoperasjon med de som ikke har fått slike operasjoner. Den  viser at dette er et effektivt tiltak for å gå varig ned i vekt. Dette ser vi også hos våre pasienter, som ofte har forsøkt ”alt” før de kommer til oss.

Tverrfaglig oppfølging etter slankeoperasjon

En slankeoperasjon (overvektskirurgi) bør sees på som hjelp på veien videre, men det er også viktig å legge om livsstilen slik at du unngår å gjenoppta ditt gamle levemønster.

Vi vet at denne type behandling er noe man gjerne tenker på i lang tid før man bestemmer seg.  Både før og etter operasjonen tilbyr Volvat ulike eksperter som blant annet ernæringsfysiolog, psykolog og fysioterapeut. De hjelper deg med forberedelser til operasjonen og hvordan du kan takle det nye livet etter operasjonen.

Fedme

Ved overvekt (BMI på over 30) kan man gradvis utvikle symptomer og komplikasjoner i form av andre sykdommer. Eksempler på slike følgesykdommer er type 2-diabetes, høyt blodtrykk, høye kolesterolverdier, visse kreftformer og søvnapné.

Prøv vår BMI-kalkulator på overvektkirurgi.no

  • Pris: 98 000,-
  • Operasjoner utføres i Bergen og Trondheim
  • Gratis vurderingstimer tilbys også ved våre sentre i Fredrikstad og Tromsø
  • For vurderingstime i Stavanger, ring 55 11 20 00 for å avtale tid

Les mer om slankeoperasjon på overvektskirurgi.no

Vil du vite mer?

Ring 468 51 004 eller legg igjen navn og nummer, så ringer vi deg!

Noen av våre medlemsfordeler:
  • 20 % rabatt på våre tjenester (inntil kr. 1000 pr. tjeneste)
  • Gratis tilgang til Helsetelefonen hele døgnet, hele året
  • Gratis medlemskap for studenter
Les mer om medlemskap