Gratis rådgivning ved slankeoperasjon

Lurer du på om du er egnet for slankeoperasjon? Vi tilbyr gratis og uforpliktende rådgivning, samt video- og/eller telefonkonsultasjon for alle i hele landet.

Kirurgi som behandling av overvekt (BMI > 25) og fedme (BMI > 30), er det sterkeste hjelpemiddelet vi har i kampen mot sykelig overvekt. Det er den best dokumenterte behandlingen for å oppnå et varig vekttap og forbedre helsetilstanden.

Hvis du er plaget av overvekt og ønsker å diskutere muligheter for behandling, kan vi hjelpe deg med vurdering. Ved våre overvektsklinikker i Bergen og Trondheim tilbyr vi en gratis rådgivningssamtale med en av våre spesialsykepleiere eller kirurger. Rådgivningen foregår enten over telefonen eller ved oppmøte, slik at vi kan avgjøre om slankeoperasjon er det riktige valget for deg.

Vi går gjennom hva en slankeoperasjon innebærer og gir deg gratis rådgivning og hjelp utfra din situasjon og motivasjon. Ta kontakt for en uforpliktende og gratis samtale.

Gratis og uforpliktende rådgivning

Vi kartlegger følgende under den innledende samtalen:

  • Spørsmål om livsstil og vekthistorie
  • Spørsmål om kroniske sykdommer og plager
  • Informasjon om slankeoperasjonen
  • Tiden etterpå
  • Råd om livsstilsendring

Bestill en uforpliktende og gratis vurderingstime på nett, eller ring oss på 94000760 i Bergen eller 46851004 i Trondheim for en uformell prat om slankeoperasjon.

I samtalen med oss snakker vi bl.a. sammen om hva en slankeoperasjon innebærer. Vi vil også gi deg gratis rådgivning og hjelp ut i fra din situasjon og motivasjon. Vi svarer på alle spørsmål du har.

Legg igjen navn og nummer for å bli oppringt

Gratis utredning hos kirurgen

Veien videre blir en uforpliktende konsultasjon med en av våre erfarne kirurger som kan vurdere om operasjonen kan utføres.

Hvis det blir avgjort at du er riktig kandidat for en overvektskirurgi, får du tilsendt en faktura for operasjonen med bekreftelsen på timen din. 5 års oppfølging er inkludert i prisen.

Om slankeoperasjon

Dersom man ikke lykkes med nok vektnedgang for å redusere det skadelige magefettet, kan slankeoperasjon være neste steg. Dette er en behandlingsmetode som kun blir vurdert for de som har en BMI over 30.

Prøv vår BMI-kalkulator og finn din BMI

De som har vært plaget lenge av komplikasjoner av fedme og overvekt, kan slite med å bli kvitt livsstilssykdommer til tross for betydelig vektnedgang på egenhånd. En slankeoperasjon kan øke dine muligheter for varig vektreduksjon og bedre kontroll over eventuell sykdom.

Det er viktig å være klar over at en slankeoperasjon er et livslangt prosjekt, og ikke egner seg for alle. De som oppfyller kravene til en slik operasjon, kan oppleve en betydelig forbedring av livskvalitet.

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.