Få behandling av lege online

Sjekk om vi behandler dine plager via chat, og start din konsultasjon på nett

Vær oppmerksom på at vi ikke gir sykemelding eller resept på vanedannende medisiner (såkalte A- og B-preparater) via Volvat Chat.

Dette får du hjelp med via chat med legen

Vi kan hjelpe deg med en rekke mindre alvorlige problemer. 

I oversikten under ser du eksempler på problemstillinger vi besvarer på chat. Om du ikke ser din konkrete problemstilling, kan du velge "andre spørsmål" etter å ha logget inn på chatten.

I tilfeller hvor vi ikke kan behandle deg på nett, vil du bli gitt råd om hvor du kan henvende deg for videre undersøkelse og/eller behandling.

Du kan også bestille en vanlig allmennlege-konsultasjon.

Vil du heller ha en telefon-/videokonsultasjon med legen?

Se Volvat Drop-in på telefon for rask legehjelp alle dager til kl 22, eller avtal tid for legetime på telefon eller video.

Spar tid og treff lege online

Folk stresser mye i hverdagen, og det er ikke alltid tiden strekker til. Noen har til og med ikke tid til å dra til legen. Men er det alle plager du trenger å ta turen til legen for, eller er det noe man kan få hjelp med over nettet?

Chat konsultasjon vil spare mange tiden de bruker i et venterom. Konsultasjon på mobilen kan føre til at de tar kontakt med lege tidligere og kan få hjelp raskere om man har muligheten til å bruke noe så enkelt som lege online.

Hos Volvat medisinske senter har de opprettet en chat-konsultasjon. Denne tjenesten kan hjelpe deg med med mindre alvorlige problemer som du måtte oppleve. Det kan også være noe så enkelt som en ny resept på den samme medisinen du har brukt i lange tider. Det er ikke alltid det er like enkelt å komme seg ned på legekontoret når man trenger ny resept, for eksempel med småbarn. Det finnes alltid noen grunner til at det er bedre å holde seg hjemme.

Hvordan kan man få behandling over nettet

Det finnes så klart noen begrensninger på hva man kan få behandling for og ikke over nettet. Det er ikke alt en lege online kan hjelpe deg med. Spesielt når det kommer til vanedannende medisiner, er dette noe man ikke kan få hjelp med på chat. Man må da på et legekontor for å få hjelp.

Om det er mindre «alvorlige» ting du trenger hjelp med, som utslett og hudproblemer er dette noe du kan få behandling for på nett. Bare husk at det kan være du er nødt til å sende bilder av plagene for å kunne få den beste hjelpen. Dette vil bli gjort i et privat chatrom, hvor det bare er deg og legen som kan se hva som blir delt. Du trenger ikke å bekymre deg for at det skal komme ut til noen andre.

En annen ting som er veldig enkelt å få behandling for ved hjelp av en lege online er søvnproblemer. Det er mange som sliter med søvn, og de vet ikke helt hvor de skal gå for å få hjelp.

Influensa er også en ting som lønner seg å få behandling for over nettet, spesielt med tanke på smittefaren. Det er ikke alltid man trenger legebehandling for influensaen, men mange føler allikevel at de trenger litt hjelp. Folk reiser derfor på legekontoret og kan være til fare for å smitte andre mennesker rundt seg. Det kan derfor være en god løsning å få behandling av lege online, slik at du kan få hjelp med dine plager der du er.

Hvordan kan man få reseptfornyelse over nettet

Det er ikke alle resepter man kan få fra en lege online, men man kan iallefall bli vist i riktig retning. Er dette noe du kan gjøre hjemme, eller trenger du å dra på legekontoret?. Om du nå må innom et legekontor vil en lege online kunne hjelpe deg med å finne en time så raskt som mulig.

Fungerer behandling over nett

Om behandling over nett gir noen resultater, eller i det hele tatt fungerer er helt opp til enkeltpersoner og hva de trenger hjelp med. For de som har «enkle» spørsmål, eller for fornyelse av gjeldende resepter vil man erfare at lege online er en fantastisk ide. Det vil spare dem for lange ventetider og stress ved å komme seg til og fra et legekontor.

Noen har kanskje ikke muligheten til å få den hjelpen de trenger over nett, og er da nødt til å dra på et legekontor. Det er derfor viktig å lese seg opp på hva man kan få hjelp til ved hjelp av Chat-konsultasjon, og hva de ikke har muligheten til å hjelpe deg med. Dette, for å unngå skuffelser ved tjenesten.

Selv om du ikke kan få hjelp til dine plager direkte fra en lege online, så vil alltid legen ha muligheten til å sende deg i riktige retning. Så helt bortkastet vil det ikke være å gi det et forsøk før du tar turen innom legekontoret. Det kan spare deg for stress, om du egentlig ikke har muligheten til å dra ned på et legekontor.

Spesielt om det er snakk om små barn som har det bedre i senga enn på et legekontor. Det er ingen hemmelighet at foreldre ønsker å unngå å dra syke barn ut, så om lege online kan gi deg hjelpen du trenger, så hvorfor ikke?

Chat med lege på nett

450,-

Priseksempel fra Oslo, tilleggskostnader kan påløpe

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.