Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv injeksjonsbehandling som tilfører huden en cocktail av vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter satt sammen for å gi huden næring.

Hudoppstrammende og fuktighetsgivende cocktail

 • Injeksjonsbehandling som består av helt naturlige ingredienser
 • Rask og trygg behandling med minimal smerte
 • Virker hudoppstrammende og fuktighetsgivende

Hva er mesoterapi?

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling bestående av vitaminer, antioksidanter, mineraler, samt andre fuktighetsgivende komponenter. Behandlingen virker hudoppstrammende, øker fuktighetsnivået og gir huden næring.

Ingrediensene sluses ned i huden ved hjelp av små injeksjoner, eller under behandling med microneedling.

Denne behandlingen passer for deg som ønsker å oppnå en sunnere hudkvalitet med en injeksjonsbehandling som består av naturlige ingredienser.

På Volvat kan våre erfarne hudleger og kosmetiske sykepleiere hjelpe deg med dine behov gjennom trygg behandling.

Mesoterapi hjelper mot:

 • Fine linjer og rynker
 • Dehydrert hud
 • Gusten hud
 • Tynn hud
 • Slapp hud
 • Forebygging av akne og urenheter
 • Store porer
 • Rødhet
 • Solskader

Kan brukes av alle hudtyper. Vi anbefaler imidlertid ikke mesoterapi til personer med kjent allergi for hyaluronsyre, betennelser i huden, gravide og ammende, samt personer med autoimmune sykdommer. Dersom du er usikker, kan du ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Slik fungerer mesoterapi

Behandlingen utføres av en kosmetisk sykepleier med svært tynne nåler som tilfører huden de aktive ingrediensene, enten via microneedling eller mesogun. 

Det er en injeksjonsbehandling som innebærer minimalt med smerte da vi bruker en tynn nål som vi stikker i hudens overflate med lette stikk. Mesogun har en høy injeksjonshastighet, som gjør at huden blir stimulert til å gjenopprette sin egen naturlige glød.

Mesoterapi tillater oss også å behandle større områder samtidig eller områder som kan være utfordrende å injisere, som områder rundt øyne og overleppen. Da bruker vi en kanyle for å nå til det bredere området.

Den unike kombinasjonen av hyaluronsyre, peptider, aminosyrer, mineraler, vitaminer og antioksidanter og flere små stikk, stimulerer hudens egen produksjon av kollagen. Dermed får du et naturlig resultat med en strammere hud.

Hvorfor velge mesoterapi?

Fordelen med denne behandlingen er at alle næringsstoffer huden trenger for å få en vitaminboost og gjenopprette fuktbalansen i ansiktet, blir satt sammen i en og samme injeksjon. 

Næringskompleksene i injeksjonen bidrar til å øke fuktighetsnivået i huden, strammer opp og gir huden en naturlig glød.

Konsultasjon

I forkant av behandlingen vil vi gå nøye gjennom dine ønsker, samt hva du kan forvente av resultater. Konsultasjonen består av en samtale og undersøkelse av huden slik at vi kan finne ut av hvilket område vi skal behandle. Deretter setter vi i gang en skreddersydd behandling tilpasset deg og dine behov, for å oppnå et best mulig resultat.

Vi tilbyr denne behandlingen på Volvat Storo hos vår dyktige kosmetiske sykepleier, som er svært opptatt av sunn hudhelse og naturlige resultater. Du kan være trygg på at vi lytter til dine ønsker og behov og tilpasser behandlingen tilsvarende.

Behandlingsområder

Vi utfører behandlingen på en rekke områder for å oppnå et mer glødende utseende. Vanlige behandlingsområder er:

 • Ansikt
 • Hals
 • Bryst
 • Mage
 • Ben
 • Hånd/armer

Hvilke resultater kan du forvente?

Behandlingen etterlater huden fastere, revitalisert og gir huden en naturlig glød.

Mesoterapi gir umiddelbar effekt, men du vil gradvis se synligere resultater rundt 1-2 uker etter behandling. For å oppnå best mulig resultat vil vi anbefale 1-4 oppfølgingsbehandlinger, slik at du får en mer langvarig effekt.

Resultatene etter mesoterapi vil ofte vare i seks til tolv måneder, og det kan være aktuelt å gjenta behandlingen årlig for å opprettholde resultatet.

Hvem kan få behandling?

Mesoterapi virker hudforbedrende og egner seg for alle hudtyper, men også mer spesifikke problemstillinger som solskadet, dehydrert, tynn, slapp og gusten hud, samt mot rynker og linjer.

Uansett hva grunnen er til at huden mister glød og elastisitet, kan mesoterapi enkelt løse disse problemstillingene med minimal nedetid.

Etter behandling

Det er vanlig å oppleve rødhet, små hevelser eller blåmerker rett etter behandling, men dette går som regel over i løpet av 24-48 timer. Det er ikke farlig og kan dekkes over med sminke.

Resultatet vil variere utfra utgangspunktet ditt og hudtype, men du vil gradvis se synligere resultater rundt 1-2 uker etter behandling.

Det er normalt at du opplever ømhet og rødhet i det behandlede området de første dagene. Nå fornyer huden seg og da vil det være naturlig å oppleve irritasjon og flassing - huden vil være mer mottakelig for næringsstoffer kremer og serumer du bruker ellers så det kan være lurt å benytte seg av ansiktsprodukter uten «harde» ingredienser. Vi kan hjelpe deg med veiledning rundt dette. 

Det vil være svært viktig å bruke høy solfaktor ved opphold i solen.

Hva koster en konsultasjon?

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.