Medisinsk fotpleie Oslo

Vi tilbyr behandling av hard hud, sprekker, liktorner. Vortebehandling etter tilsyn av hudlege. Tjenesten tilbys på Volvat Nationaltheatret.

En god hverdag er avhengig av friske føtter!

Friske føtter gir økt velvære. Volvat Nationaltheatret tilbyr nå medisinsk fotpleie som passer for både kvinner og menn i alle aldre.

Spesielt viktig er det for deg med diabetes eller nedsatt sirkulasjon i føttene, men alle bær egentlig unne seg litt ekstra god pleie innimellom.

Vi tilbyr behandling av hard hud, sprekker, liktorner. Vortebehandling etter tilsyn av hudlege.

Medisinsk fotpleie behandling passer for både kvinner og menn.

Pris kr 900,-

Fysikalsk vurdering

Er du plaget med smerter i føttene?

  • Vondt å gå?
  • Smerter fra ledd, sener eller muskulatur?

Våre fysioterapeuter har lang erfaring med grundig undersøkelse av smertetilstander i foten. En undersøkelse tilpasses individuelt ut i fra hva plagene er, men kan bestå av elementer som fotanalyse, ganganalyse og en helhetlig vurdering av hva som påvirker belastningsforholdene i foten.

Mer om fotundersøkelse med evt. såletilpasning hos fysioterapeut

Du vil oppleve et tett samarbeid mellom våre fysioterapeuter og fotpleiere for hjelp til å behandle sammensatte problemstillinger.

Bestill time hos fotpleier eller ring oss på 23 68 25 00.

Medisinsk fotpleie

1 160,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Medisinsk fotpleie i Oslo tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Forskjønne - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.