Ortopediske operasjoner Stavanger

Ved vår avdelinger i Oslo, Bergen, Fredrikstad, Stavanger, Trondheim og Tromsø utføres de fleste vanlige ortopediske operasjoner.

Vi benytter etablerte operasjonsmetoder. Mye av den ortopediske kirurgien foregår i dag ved kikkehullsteknikk (artro/endoskopi).

Sliteasjegikt/begynnende slitasje i hofte, kne, ankel, skulder kan behandles med PRP (platerikt plastma) og/eller Hyauronsyre

Vi har spesiell kompetanse i utredning og behandling av idrettsskader, som kan være vanskelig å diagnotisere. Rehabilitering skjer i samarbeid med erfarne fysioterapeuter.

Vi utfører ortopediske operasjoner i Oslo, Bergen, Fredrikstad, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Vi har kort ventetid og tilbyr:

  • Erfarne kirurger innenfor sitt fagfelt
  • Moderne kirurgiske operasjonsmetoder og PRP-behandling
  • Døgnbasert sykehusdrift, med operasjonsstuer, oppvåkning og sengepost


Rygg/nakkeSliter du med smerter i rygg, nakke eller utstrålende smerter i føtter, armer er du velkommen til en privat vurdering hos oss.

SkulderArtroskopisk kirurgi ved: inneklemmingssyndrom, kalkavleiringer, seneskader, ustabil skulder, "frossen" skulder.

AlbueFjerning av frie legemer, løsning av senefester ved tennisalbue/golfalbue, løsning av nerve ved nervekompresjon.

Hånd: Løsning av inneklemte nerver (canalis carpi – endoskopisk/åpen operasjon), krokfinger (Dupuytrens kontraktur), spalting av seneskjeder, oppretting av feilstillinger etter håndleddsbrudd, fjerning av seneknuter (ganglion), operasjon av meniskskader i håndledd, avstiving ved slitasjeskader i håndroten.

Hofte: De fleste som opereres, har artrose i hofteleddet, såkalt hofteleddsartrose. Men proteseoperasjon kan også være aktuelt hvis du opplever sterke smerter, tap av bevegelighet eller deformitet i hofteleddet. Hofteprotese vurderes også når andre behandlinger, som smertestillende midler, ikke lenger virker.

Kne: Kneprotese hel og halv, rekonstruksjon av korsbånd, meniskreseksjon/sutur, operasjon av løper/hopperkne (jumpers knee), bruskkirurgi, sutur av leddbåndskader, stabilisering av kneskål, fjerning av frie legemer.

LeggOperasjon av kroniske og akutte akillesskader (avrivning/slitasjeskader), spalting av senehinner ved losjesyndrom.

Ankel: Sutur/rekonstruksjon av leddbåndskader, artroskopisk behandling av bruskskader, frie legemer, fotballankel, avmeisling ved Haglunds hæl.

FotFiksasjon av tretthetsbrudd, oppretting av hammertær og hallux valgus, avstiving og opprensing ved hallux rigidus (stiv stortå), fjerning av nervekuler (Mortons metatarsalgi).

Hos Volvat Forus i Stavanger tilbys ikke følgende operasjoner

  • Rygg/nakke
  • Hofte
  • Kneprotese
  • Rekonstruksjon av korsbånd
  • Fiksasjon av tretthetsbrudd

Konsultasjon hos nakke-/ryggspesialist

3 588,-

Tilleggskostnader kan påløpe

Ortopediske operasjoner i Stavanger tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge ortoped hos Volvat?

Akutte og kroniske tilstander

Våre ortopeder samarbeider med nevrokirurger, fysioterapeuter og manuellterapeuter for å sikre at du får riktig diagnose og behandling, slik at du kan vende tilbake til et normalt liv så fort som mulig.

For et aktivt liv

Vi ønsker å gi deg den beste behandlingen slik at du kan leve et aktivt og rik liv uten smerter og andre plager.

Erfarne kirurger

Vi har landets mest erfarne ortopediske kirurger innenfor sitt fagfelt for å hjelpe pasienter med alvorlige helseplager oppnå en vesentlig forbedring i livskvaliteten.