Fjerning av tatovering med laser Tromsø

Vi kan hjelpe deg med fjerning av tatovering med moderne laser

Hvis du har én eller flere tatoveringer du ønsker å fjerne, kan vi hjelpe deg med effektiv og trygg laserbehandling for fjerning av tatovering.

Moderne laserbehandling

Vi fjerner tatoveringer ved bruk av moderne laserbehandling. Laseren sender lysbølger inn i huden med høy frekvens, og disse lysbølgene blir tatt opp i fargepigmentene i huden. Laseren bryter så ned blekket, og med tid vil kroppen transportere vekk blekket fra huden. Etter hvert vil tatoveringen blekne og bli borte.

Behandlingsløp ved tatoveringsfjerning

Laserbehandling av tatovering krever ofte flere behandlinger med ca. 12 ukers mellomrom.

Huden må hvile mellom hver behandling etter strålingen den blir utsatt for. I denne perioden er det viktig at du dekker til huden når du er ute i solen. Du vil få mer informasjon om hvordan du skal ta vare på huden mellom hver behandling under timen.

Varighet og resultat av behandlingen vil variere utfra størrelsen og fargen på tatoveringen. Jo større tatovering, jo lenger tid vil det ta å fjerne den.

Priser for tatoveringsfjerning med laser

Pris per behandling
5x5 cm2 963,-
10x10 cm3 975,-
15x15 cm4 775,-
20x20 cm5 550,-
Større felt: Avtales spesieltFra 5 000,-
Kan komme i tillegg
Konsultasjon hos hudlege1 910,-
Konsultasjon hos syke-/hudpleier800,-

Ring oss for å fjerne tatovering

Før du kommer til oss for tatoveringsfjerning, trenger vi å vite litt mer om ditt behov. Derfor ønsker vi at du først enten ringer til oss, eller kommer innom før vi setter opp time for behandling.

Se oversikt under for hvor behandlingen tilbys.

Fjerne tatovering i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.