Dermapen - microneedling Tromsø

Dermapen stimulerer til hudfornyelse for en generell hudforbedring. 

Hva er dermapen?

Dermapen er en avansert form for microneedling som stimulerer huden til cellefornyelse og økt kollagenproduksjon. Dermapen brukes til å lage små mikrokanaler i huden, og gjennom disse kanalene fraktes flere næringsstoffer som trenger dypt ned i huden og gir næring til cellene. Behandlingen lager små «kontrollerte» skader som setter i gang hudens reparasjonsprosesser og stimulerer kollagenproduksjon og cellevekst.

Da dannes nye hudceller og blodkapillærer, slik at du får en glattere og jevnere hud, samt opplever reduksjon av fine linjer og andre ujevnheter i huden som arr og pigmenteringer.

Dermapen hjelper med:

 • Slapp og ujevn hud
 • Linjer og rynker 
 • Pigmenteringer 
 • Aknearr, arr fra kirurgi eller andre "traumer"
 • Store porer 
 • Jevner og myker opp strekkmerker 
 • Ny, glødende hudoverflate 
 • Stimulerer til generell hudforbedring
 • Strammer opp huden

Hvordan fungerer behandlingen?

Under behandlingen med dermapen vil flere små nåler penetrere huden. Nålene vil lage små mikrokanaler i huden som vil sikre at de aktive ingrediensene fra serumet vi sluser ned i huden, blir tatt opp effektivt.

Dybden på nålen kan justeres utfra hvilket område som skal behandles, og hvor dypt nålen skal. Det vil oppleves relativt smertefritt, men noen områder er mer følsomme enn andre, og kan føles som «sliping» av huden i større eller mindre grad.

Behandleren vil bruke hudpleieprodukter spesialtilpasset din hud. De aktive virkestoffene i hudpleieproduktene består blant annet av hyaluronsyre og vitaminer, som jobber sammen for å aktivere hudens egne celler til å stimulere kollagenproduksjon.

Resultatet blir økt produksjon av kollagen som kan sammenlignes med effektene av laserbehandling, men uten kontraindikasjoner og nedetid – det vil si du kan oppleve rødhet og sårhet i ansiktet i 12-48 timer etter behandling.

Hvem kan ta dermapen?

Dermapen er egnet for alle som enten ønsker en generell hudforbedring, eller sliter med spesifikke problemstillinger. Det egner seg for alle hudtyper, og behandlingen vil tilpasses individuelt utfra hvilken spesifikke behov din hud har.

Behandlingen egner seg ikke for de som:

 • Har en aktiv betennelse i huden, akne feks.
 • Gravide og ammede
 • Herpes eller eksem
 • Bruker sterke legemidler for aknebehandling

Dermapen vs. Dermaroller

Både dermapen og dermaroller er verktøy som brukes for microneedling, men dermapen er en mer avansert form for verktøy som besitter flere fordeler. Sammenlignet med tradisjonelle dermarollere, er dermapen mer skånsomt og mindre smertefullt.

I motsetning til dermaroller, kan nålene på dermapen justeres og tilpasses hver pasient individuelt, som tillater oss å behandle et bredere spekter av problemstillinger.

Dermapen er dermed en tryggere og mer komfortabel behandling som kan tilpasses ulike hudtilstander.

Resultater med dermapen

Målet med dermapen er å stimulere huden til å fornye seg selv og sette i gang hudens naturlige helbredelsesprosess. Nye hudceller og blodkapillærer blir dannet og produksjonen av elastin og kollagen øker, slik at du får en glattere og friskere hud. Behandlingen reduserer fine linjer og rynker, og eventuelle porer og arr blir mindre synlige.

Eksempel på behandlingsplaner:

 • For generell hudforbedring er det nødvendig med 4-6 behandlinger med 4-8 ukers mellomrom.
 • For aknearr er det nødvendig med 6 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. 
 • For strekkmerker er det nødvendig med 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom

Som regel vil du se forbedring allerede etter første behandling, men du vil se en gradvis forbedring etter hver behandling. Mer langvarige resultater har med hvor lang tid cellefornyelsen tar (ca. 3 uker).

Om det er dypere linjer eller arr vil man kunne se synlig endring etter 2-3 til 6 måneder etter behandling. Hudens tilstand vil fortsette å forbedres over 6-12 måneder etter fullførte behandlinger.

Priser for dermapen (microneedling)

Våre dyktige behandlere hjelper deg med riktig behandling for din hud

1 behandling3 063,-
Dermaroller3 600,-
Pakke, 4 behandlinger11 900,-
Kan komme i tillegg
Konsultasjon hos syke-/hudpleier800,-

Dermapen - microneedling i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.