Medisinsk peeling Tromsø

Peeling er ideell for behandling av ulike aldringstegn, Melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.

Peeling er et engelsk ord og betyr å skrelle. I kosmetisk medisin innebærer det at hudens øverste lag fjernes, slik at ny, frisk hud med glød kan dannes.

Dette kan peeling gjøre for din hud:

  • redusere rynker
  • reduserer kviser
  • reduserer arr
  • fjerner pigmentflekker og gi en jevnere hudtone
  • gi huden glød
  • gjøre huden spenstigere og strammere

Volvat tilbyr i hovedsak to typer peelinger: overfladisk peel og medium/grov peel. Generelt sett er det slik at dypere peeling gir bedre resultat, men mer ubehag og lengre tilhelingstid.

Etter en behandling med påføring av peelingprodukt, vil huden din være stram i ca to dager før flassingen begynner. Du kan jobbe som normalt disse to dagene. De fleste begynner å flasse på dag to-tre og det starter først rundt hake- og munnpartiet. Fra nå av vil stramheten avta.

Syv dager er perioden prosessen tar, fra behandlingsdag, to dager med stramhet i ansiktet, to-tre dager med mye flassing og frem til huden er huden er fullstendig helet. Du kan nå glede deg over det flotte resultatet. Samtidig oppnår du bedre effekt av hudprodukter og makeupen sitter bedre.

Volvat medisinske peelinger utføres kun av kosmetiske sykepleiere med egen lisens. Vi anbefaler at du er kritisk til klinikker som utfører medisinske peelinger. Spør om sykepleierens kompetanse.

Bestill konsultasjon hos kosmetisk sykepleier med hudanalyse samt rådføring når det gjelder peelingvalg, med tanke på resultat og rekonvalesenstid.

Det er viktig at huden ikke blir utsatt for soleksponering de første fire ukene etter en peelingbehandling, høy faktor bør anvendes i ettertid for å beskytte de nye, flotte hudcellene. Det anbefales å planlegge tidspunktet for behandlingen så godt som mulig, slik at det passer i ditt tidsskjema med tanke på flasseperioden som går over ca 3 dager.

Hva koster en konsultasjon?

Medisinsk peeling i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.