ZO Skin Health-kremprogrammer Tromsø

Få en jevnere farge og en sunnere hud. Reduserer den naturlige aldringsprosessen og uønsket pigmentering.

Volvat Medisinske senter er sertifisert ZO Skin Health-klinikk. Vi hjelper deg med å sette opp skreddersydde kremprogrammer tilpasset din hud. Vi veileder og skreddersyr kremprogrammer for bl a:

 • Solskader
 • Pigmentering
 • Anti-age
 • Fine linjer
 • Gusten og livløs hud
 • Akne
 • Kviser og uren hud
 • Store porer
 • Sensitiv og irritert hud
 • Vedlikehold av sunn og velfungerende hud

Velg produkter som virker

Det er ikke slik at alle har god hudhelse fra naturens side. Noen kan ha store plager og andre ingen, sånn er det på de fleste områder i livet, men uansett hva det gjelder ønsker man at plager forsvinner.

Ikke la deg lure av fine innpakninger

Det finnes mange produkter på markedet som inneholder kun fett og vann i fine innpakninger og lover mer enn de kan holde. Dersom man ønsker å forbedre huden må man tenke på hva huden trenger på sikt og velge produkter som har ingredienser som har beviselig virkning.

ZO Skin Health blant de beste

Dr. Zein Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health utviklet et spekter av terapeutiske krembehandlinger for hudforbedring. De kan brukes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet.

Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer - har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse, og er i dag ansett som «the golden standard» innen hudpleie.

A-vitaminsyre og retinol omtales av hudleger som vidundermiddelet som gjør huden glattere. Vi har et komplett utvalg av produkter fra ZO Skin Health, som anses for å være i eliteklassen hva gjelder produkter som har effekt på utfordringer i huden. Men produktene kan også kombineres til kun å vedlikeholde en allerede sunn hud og beskytte den mot «farer» utenfra.

Terapeutiske behandlinger for alle hudtyper

Det er Dr. Obagi som i samarbeid med ZO Skin Health Inc som har utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

Hva er sunn og velfungerende hud?

Allerede i 25-30-årsalderen kan det oppstå aldersforandringer i huden i form av fine linjer, smårynker, ujevn overflate og pigmentflekker. Alder og gener får vi ikke gjort noe med, men vi kan hjelpe huden å motvirke slike forandringer og holde huden bedre og friskere ved å stimulere til fornyet produksjon av kollagen og elastin.

Mange plages med akne og uren hud, også i voksen alder, og andre opplever at huden er sensitiv og irritert over lang tid.

Dr. Obagi og ZO Skin Health har en filosofi om at man kan skape sunn hud, og ikke bare behandle sykdom og skade. Dette er vår definisjon på sunn hud og velfungerende hud:

 • Myk
 • Fast og stram
 • Jevn farget
 • Hydrert
 • Motstandsdyktig
 • Fri for sykdom

Slik utføres behandlingen

Vi vil etter grundig hudanalyse sette sammen en protokoll som passer for din hud og dine behov. For noen er det forebyggende programmer som holder huden sunn og forebygger tidlig aldring og fremtidige hudskader. Andre ønsker aggressive behandlingsprogrammer for hudlidelser eller anti-age med en tidsbegrenset behandlingsfase. Kremene benyttes da hver dag i en periode på 3-4 måneder og du kommer til jevnlige kontroller for å sikre riktig behandling til enhver tid.

Hovedingrediensene i det kraftigste kremprogrammet er A-vitaminsyre og hydrokinon. A-vitaminsyre er det mest virksomme, og best dokumenterte stoffet vi kjenner til når det gjelder å forbedre elastisiteten i huden, øke blodsirkulasjonen, samt gi økt væskemengde inn i hudcellene. A-vitaminsyre er også det beste lokalmiddelet mot akne (kviser). Hydrokinon reduserer og jevner ut pigmentflekker.

Det finnes gode alternativer for de som ikke ønsker eller kan bruke de kraftigste protokollene. Vi skreddersyr programmer med høypotente og avanserte retinolprodukter fra ZO Skin Health, som for de fleste vil gi et like godt resultat, både på hudstruktur og pigmentering, men du må være forberedt på at det vil ta litt lenger tid.

A-vitaminsyre gjør at huden blir rød og flasser de første ukene, og dette programmet egner seg derfor best for de som er motivert og innstilt på å følge programmet etter veiledning fra behandler. Våre høypotente retinolkremer vil også kunne gi reaksjoner, men med forsiktig opptrapping unngår man det meste av flassing og annen hudirritasjon.

Hvilket resultat kan du forvente?

Allerede etter 3-4 uker vil huden se bedre ut, få en jevnere farge og et bedre utseende. I motsetning til konvensjonelle hudkremer som bare arbeider i hudoverflaten, virker kremprogrammet aktivt i dybden. Hudens kvalitet og elastisitet forbedres, den naturlige aldringsprosessen reduseres, og uønsket pigmentering reduseres.

Programmene brukes vanligvis over 3-4 måneder for beste resultat, og det anbefales å vedlikeholde resultatet for langvarig effekt. Noen programmer kan innebære en del reaksjoner som rødhet og flassing i løpet av de første ukene, men til gjengjeld kan man forvente fantastiske resultater som få andre hudpleieserier kan vise til.

Andre programmer kan inneholde middels sterke ingredienser, som ikke gir store reaksjoner, og som er best egnet for de med mindre hudproblemer, eller de som ønsker å bruke tiden til hjelp og likevel få flotte resultater.

Man må være nøye med å bruke sol- og lysbeskyttelse med høy faktor hver dag. A-vitaminsyre og retinol skal ikke brukes når man er gravid.

Hudpleieprogram tilpasset deg

Hudpleieprogrammene settes sammen individuelt og tilpasses din hudtype og din motivasjon.

Med VISIA System hudanalyse kan vi se hvordan huden din kommer til å se ut om noen år. Med hudanalyse kan vi på en dokumentert måte bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud.

Les mer om VISIA hudanalyse

Hva koster en konsultasjon?

ZO Skin Health-kremprogrammer i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.