Ansiktsløft

960x470-kosmetisk-ansikt-forklaring.jpg

Et ansiktsløft (det samme som facelift) kan gi deg et yngre utseende.

Moderne livsstil og stress, i tillegg til årenes løp, kan sette sitt preg på ansiktet. Huden blir mindre elastisk og tyngdekraften trekker den nedover. Poser, hudfolder og rynker blir resultatet. Et ansiktsløft (det samme som facelift) kan ta år av ansiktet ditt og gi deg et yngre utseende.

Ved et ansiktsløft blir løs hud strammet opp og vi foretar en innvendig oppstramming av bindevevet for et mer varig resultat. Ansiktsløftning gir spesielt god effekt på kjeve- og hakepartiet.

Man sier ofte at et ansiktsløft kan skru klokken 5-10 år tilbake. Du må imidlertid være klar over at aldringsprosessen vil fortsette uavhengig av operasjonen. Noen få kan derfor føle behov for et nytt ansiktsløft etter f. eks. 10 års tid. Dette betyr ikke at varigheten av operasjonen er dårlig, men er et resultat av at det er tilkommet nye aldersforandringer med årene som er gått etter den første operasjonen.

Tilbakemeldingen fra pasientene som har utført inngrepene er meget gode og spesielt setter pasientene pris på at resultatet av operasjonen ser naturlig ut. Vår høye standard og kompetanse gir deg den tryggheten du trenger dersom du ønsker å få utført et ansiktsløft. Vi setter deg i fokus både før, under og etter operasjonen.

Volvat legger vekt på at pasientene skal få et naturlig resultat "uten å se operert ut".

Her finner du pris på ansiktsløft og annen plastisk kirurgi

Volvat Stokkan

Ring:  73 87 39 00