Fettsuging (liposkulptur)

960x470-slankeoperasjon-Volvat-Graslie-Foto-Britt-Embry_MG_1940.jpg

Fettsuging, eller liposkulptur som det også kalles, en sikker og effektiv måte å fjerne fettansamlingene på.

Uønskede og lokaliserte fettansamling på ulike steder på kroppen kan være genetisk eller hormonelt betinget.  Det kan være tilnærmet umulig å slanke eller trene bort. I slike tilfeller er fettsuging den mest effektive metoden å fjerne disse fettansamlingene på.

Fettsuging for å korrigere konturer

Fettsuging benyttes for å korrigere kroppens konturer. Lokale fettansamlinger som samles på ulike kroppsdeler kan være vanskelig å slanke eller trene bort og kan gi en uharmonisk kroppsfigur. Fettsuging er en effektiv måte å fjerne disse fettansamlingene på. Fettsuging er en kirurgisk behandlingsteknikk for lokaliserte fettansamlinger og ikke en slankemetode.

Figurforming

Fettsuging er figurforming for normalvektige og må ikke forveksles med overvektskirurgi (slankeoperasjon). Man går ikke mye ned i vekt i forbindelse med en fettsuging. Kroppen lager ikke nye fettceller etter at man er voksen slik at fettcellene som fjernes ved fettsuging er fjernet for godt. Derimot kan gjenværende fettceller øke i volum, så det går an å gå opp i vekt igjen etter en fettsuging.

Ved fettsuging fjernes fettceller ved hjelp av en kanyle med undertrykk/sug. Prinsippet er at det føres en kanyle inn i fettvevet og man aspirerer fettet. Behandlingen er skånsom. Den kan foregå i lokalbedøvelse eller narkose. De vanligste områdene å behandle er mage, midje, hofter, lår, legger, hake, knær og bryster.

Volvat Stokkan

Ring:  73 87 39 00