Kremprogrammer - ZO Skin Health

ZO Skin Health produkter

Allerede i 25-30-årsalderen kan det oppstå aldersforandringer i huden i form av fine linjer, smårynker, ujevn overflate og pigmentflekker.

Vårt kremprogram ZO Skin Health av Dr Obagi motvirker slike forandringer og gjør huden yngre og friskere ved å stimulere til fornyet produksjon av kollagen og elastin.

Kremprogrammet kan brukes alene som en effektiv og virkningsfull hudfornyer, eller i kombinasjon med ulike behandlinger som medisinske peelinger, laserbehandlinger eller kirurgiske inngrep.

Hvilket resultat kan du forvente?

Allerede etter 3-4 uker vil huden se bedre ut, få en friskere farge og et yngre utseende. I motsetning til konvensjonelle hudkremer som bare arbeider i hudoverflaten, virker kremprogrammet aktivt i dyben. Hudens kvalitet og elastisitet forbedres, og den naturlige aldringsprosessen reduseres.

Hovedingrediensene i kremprogrammet er A-vitaminsyre og hydrokinon. A-vitaminsyre er det mest virksomme stoffet vi kjenner til når det gjelder å forbedre elastisiteten i huden, øke blodsirkulasjonen, samt gi økt væskemengde inn i hudcellene. A-vitaminsyre er også det beste lokalmiddelet mot acne (kviser). Hydrokinonet reduserer og jevner ut pigmentflekker.

Slik utføres behandlingen

Kremene benyttes hver dag i en periode på 3-4 måneder. Etter første behandlingsfasen kan du, om du ønsker, fortsette å holde huden ved like ved å bruke kremprogrammet et par ganger i uken.

Mulige komplikasjoner

A-vitaminsyre gjør at huden blir rød og flasser de første ukene. Dette går over etter hvert. Om sommeren må man være nøye med å bruke solkrem med høy solfaktor. Man skal ikke bruke A-vitaminsyre når man er gravid. A-vitaminsyre gjør ikke huden tynnere, men styrker den.

Vi har kort ventetid