Botox

Botox benyttes til fjerning av rynker og behandling av svette, for eksempel i armhulene. Vi har ingen ventetid. Uten henvisning.

Fjerne rynker med Botox

Vi tilbyr effektive behandlinger med Botox (Botulinumtoksin) som reduserer rynker i løpet av noen få dager. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner og effekten varer i snitt 4–6 måneder.

Alle ønsker å se opplagte og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, i pannen og mellom øynene ("sinnarynke) bidrar til at mange føler at de ser eldre, strenge eller irriterte ut.

Lang erfaring med Botox-injeksjoner

Vi har lang erfaring og høy medisinsk kompetanse med Botulinumtoksin. Det er så å si en forutsetning for å oppnå et godt resultat og for at du skal føle deg trygg under behandlingen.

Rynkebehandling med botox og injeksjoner

Rynker og furer rundt øynene, i pannen og mellom øynene (sinnarynken) medvirker til at man ofte ser «streng», irritert eller eldre ut enn hva man føler seg. Botox er en effektiv behandling som reduserer rynker og passer godt for både kvinner og menn. Effekten av behandlingen synes etter få dager. 

Behandlingen har ingen "nedetid"

Botox virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen. Dermed blir den overliggende huden jevnere og rynker glattes ut.

Middelet settes med en tynn nål og gir lite ubehag. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager og varer i 3-5 måneder. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

De vanligste områdene å behandle med Botox:

  • Rynken mellom øyenbrynene (Botox sinnarynke)
  • Poser under øynene
  • Smilerynker rundt øynene
  • Tverrgående linjer i pannen
  • Brynsløft 
  • Rundt øynene
  • Under øynene
  • Botox mot svette (under armene)

Sjelden komplikasjoner

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten bloduttredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler.

Det finnes beskrevet tilfeller hvor muskelen som løfter øvre øyelokk har blitt forbigående svekket i 1-2 uker. Fordi effekten er forbigående er også bivirkningene forbigående. Ingen alvorlige bivirkninger er registrert ved bruk av denne typen behandling.

Botox mot svette i armhulene

Er du plaget av overdreven svetting? Da vet du kanskje at svetteproblemer kan forårsake frustrasjoner, gå ut over selvbildet og samtidig være ødeleggende i ulike sosiale situasjoner. Volvat har effektive og langvarige behandlingsmetoder mot overdreven svetting under armene.

Injeksjonsbehandling mot overdreven svette

Hvis du er en av dem som opplever overdreven svetting, vet du at svetteproblemer kan forårsake frustrasjoner, gå ut over selvbildet og samtidig være ødeleggende i ulike sosiale situasjoner for mange. Injeksjonsbehandling med botox er en effektiv og langvarig behandlingsmetode mot overdreven svetting under armene.

Overdrevet svetting blir kalt hyperhidrose. Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på, men personer som lider av hyperhidrose produserer mye mer svette enn det som er nødvendig.

Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Behandlingen virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen.

Behandlingen

Botox injiseres via en sprøyte i armhulen. Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud. Alle som behandles får god bedøvelse dersom de ønsker det. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål etter behandlingen.

Varighet av behandlingen

Effekten av behandlingen inntrer etter 4-10 dager og kan vare i 12 måneder, men det vanligste er 6-7 måneder. Deretter kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen.

Hvem kan ikke bli behandlet?

Gravide, ammende og de med spesielle nevrologiske sykdommer skal ikke ta botox.

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.