NEOSTRATA-kremprogrammer Tromsø

Nå tilbyr vi NEOSTRATA hudpleie på Volvat – avansert hudpleie med utgangspunkt i alfahydroksysyre-teknologi (AHA). AHA-syrer hjelper huden med å bli kvitt døde hudceller og fornye seg selv. NEOSTRATAS hudpleiesystem er laget for å dekke alle behov og vi tilbyr forskjellige hudpleieprogram tilpasset enhver hudtype.

Tilpasset alle hudtyper

 • For deg som vil utnytte fordele av et medisinsk utviklet hudpleiesystem
 • Stimulerer til cellefornyelse og setter i gang hudens naturlige eksfolieringsprosess
 • Passer for alle hudtyper
 • Spesialtilpassede produkter for deg med sensitiv hud og hudproblemer som akne, hyperpigmentering og rynker
 • Teknologi med utgangspunkt i alfahydroksysyre (AHA)

Kjøp produkter fra NEOSTRATA i nettbutikken vår

Innovativ hudpleie

NEOSTRATA sine hudpleieprodukter inneholder vitenskapelig dokumentert effektive ingredienser som AHA- og PHA-syrer, retinol, vitaminer og antioksidanter.

Det ligger over 50 års forskning og klinisk erfaring bak utviklingen av de avanserte hudpleieproduktene, som inneholder det siste innen innovativ hudpleie.

Dr. Eugene Van Scott og dr. Ruey Yu er grunnleggerne av NEOSTRATA, og har fått omfattende internasjonal anerkjennelse for sin banebrytende oppdagelse av den dyptgående effekten alfahydroksysyre (AHA) har på utviklingen, modningen og fornyelsen av både normale og syke hudceller.

For alle hudtyper

Den unike patenterte teknologien til NEOSTRATA hjelper huden med å fornye seg selv.

Hudpleieproduktene kan forebygge og minimere vanlige hudproblemer som akne og rosacea, samt gi deg en jevnere hudtone med ny glød. NEOSTRATA egner seg både for ung og moden hud, og har produkter som er tilpasset alle hudtyper.

Kombinasjonen av de skånsomme syrene i produktene til NEOSTRATA gir strålende resultater. Daglig bruk av NEOSTRATAs aktive hudpleieprodukter kan stimulere hudens egen cellefornyelse, styrke hudbarrieren og minimere irritasjon, tørrhet og alderstegn.

Behandling med NEOSTRATA

NEOSTRATA har ulike produkter som er effektive mot og behandler spesifikke hudtilstander som:

 • Linjer og rynker
 • Tørr hud
 • Ujevn hudtone
 • Atopisk eksem
 • Fet og uren hud
 • Pigmentforandringer
 • Keratosis pilaris
 • Rosacea
 • Rødhet
 • Mørke ringer under øynene
 • Akne
 • Hudormer

Fremskynder hudens naturlige eksfolieringsprosess

Produktene og behandlingene til NEOSTRATA er laget for å stimulere hudens naturlige eksfolieringsprosess. Døde hudceller kan tette porer og føre til matt, tørr og flassende hud. Ved å bruke produkter som stimulerer til cellefornyelse og fremskynder eksfolieringsprosessen, blir vi kvitt disse døde hudcellene og erstatter dem med nye celler som gir en frisk utstråling. Resultatet blir en mykere og sunnere hud med en flott glød.

Behandler spesifikke hudproblemer

Vi tilbyr et komplett utvalg av produkter fra NEOSTRATA som er egnet for alle hudtyper. Noen produkter fra serien kan brukes for å vedlikeholde en allerede velfungerende og sunn hud. Produktene kan også brukes mot spesifikke problemstillinger som hyperpigmentering, kviser, rosacea og rynker. Da anbefales NEOSTRATAs spesialprodukter i tillegg til det daglige grunnleggende hudpleieprogrammet.

For å sikre at du får den beste effekten av produktene, kan våre hudspesialister hjelpe deg med å tilpasse et individuelt kremprogram som er unikt for din hud. Det finnes også ulike alternativ for det sensitive området under øynene, samt produkter for resten av kroppen.

Med VISIA System hudanalyse kan vi bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud.

NEOSTRATA - seriene

 • Enlighten – består av pigmentutjevnede ingredienser. Høyeffektive produkter som forbedrer hudtonen og reduserer synligheten av hyperpigmenteringer forårsaket av hormoner, aldring og soleksponering.
 • Resurface – hudpleie med AHA som egner seg for kombinert, normal og sterk hud. Fornyer hudstrukturen med jevnere hudtone, motvirker rynker og fine linje og gir glød.
 • Clarify – hudpleie med AHA, PHA og talgreduserende ingredienser som egner seg for kombinert, fet og akneutsatt hud. Virker dyprensende uten å tørke ut huden. Forbedrer hudstrukturen og motvirker tette porer som forårsaker akne og hudormer.
 • Restore – består av den milde fruktsyren PHA og passer for alle hudtyper, særlig tørr og følsom hud. Tilfører fuktighet og styrker hudbarrieren, egner seg etter kjemisk peeling og laser.
 • Skin Active – en anti-aging serie som gjør at den underliggende strukturen i huden blir fyldigere og fastere. Rynker og fine linjer blir mindre fremtredende, og ingrediensene påvirker og øker cellefornyelsen og reduserer ujevn pigmentering.
 • Correct – inneholder aktive og fornyende ingredienser som A-vitamin, AHA og NeoGlukosamin. Egner seg for deg som ønsker økt spenst, fasthet og glød.
 • Defend – bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse som beskytter mot UV-stråling og andre skadelige miljøfaktorer.

Kjøp produkter fra NEOSTRATA i nettbutikken vår

Komplement til kosmetiske behandlinger

Hudpleieproduktene er godt egnet som for- og etterbehandling i sammenheng med laserbehandling, IPL, medisinsk peeling osv. Huden er ofte ekstra sensitiv i tiden etter slike behandlinger, og de aktive ingrediensene i hudpleieproduktene virker skånsomt og lindrende, samtidig som de tilfører fuktighet og hjelper med å styrke hudens barriere.

Profesjonell peelingbehandling med AHA eller Retinol

NEOSTRATAS effektive peelingbehandlinger kan utføres med retinol eller AHA og gir huden nytt liv og glød. Våre hudpleiere og dermatologiske sykepleiere hjelper deg med å skreddersy et unikt behandlingsprogram som dekker dine spesifikke behov. Peeling kombinert med daglig bruk av NEOSTRATAs hudpleieprodukter, hjelper deg med å oppnå best mulig resultater.

NEOSTRATA Rejuvenating Peels er en serie som egner seg for alle hudtyper. Den består av AHA-peelinger hvor vi påfører glykolsyre, sitronsyre eller mandelsyre ved behandling, enten hver for seg eller i kombinasjon. Behandlingen stimulerer cellefornyelsen, styrker huden, fjerner tørre hudceller fra overflaten og forbedrer hudkvaliteten.

NEOSTRATA Retinol Peeling er en avansert peeling med retinol som gjerne egner seg for hud med konkrete problemstillinger. Behandlingen hjelper mot akne, gir en jevnere hudtone, eksfolierer og får huden til å se fastere ut og reduserer synligheten til fine linjer og rynker.

Hva koster en konsultasjon?

NEOSTRATA-kremprogrammer i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Fremheve - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.