Belkyra - behandling av dobbelthake

Med Belkyra kan vi fjerne uønsket fett under haken din gjennom en effektiv ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling.

Hva er Belkyra? 

Belkyra vant i 2015 «Allure Best of Beauty Breakthrough Award» og er et legemiddel godkjent av helsemyndighetene i USA (FDA) for fettfjerning under haken. Injeksjonsbehandlingen har blitt svært populær over hele verden og er en effektiv behandling med varige resultater.  

Belkyra er en ikke-kirurgisk injeksjonsbehandling som reduserer dobbelthake og fjerner uønsket fett under haken. Belkyra inneholder et molekyl som løser opp fettceller permanent. Ingen andre celler enn fettceller påvirkes av behandlingen. 

Hvem kan få Belkyra? 

Overskudd av fett i ansiktet kan oppleves svært plagsomt for mange og kan ramme både menn og kvinner. Faktorer som gener, vektøkning og alderen kan avgjøre hvor synlig dobbelthaken blir. 

Mange kan slite med å redusere fett fra problemområder gjennom fysisk aktivitet og et variert kosthold, det er ikke mulig med punktslanking av fett. Derfor kan Belkyra fungere som et alternativ for deg som har overskudd av fett under haken og ikke ønsker omfattende kosmetisk kirurgi.   

Behandling av dobbelthake med belkyra

Injeksjonsbehandlingen løser opp fettceller under haken på en effektiv og skånsom måte, og resultatet blir ofte en markert og mer synlig hakeprofil.  

Den aktive ingrediensen i Belkyra er deoxicholsyre, som allerede finnes i kroppen og medvirker til nedbryting av fett. Hudlegen injiserer Belkyra rett under haken din med en tynn sprøyte som fører til permanent reduksjon av fettceller, og dermed kan det ikke samles opp mer fett i området.  

Selve behandlingen tar omtrent 15-20 minutter og hvor mange stikk hudlegen setter er avhengig av størrelsen på dobbelthaken. Det kan oppstå litt ubehag og smerter under behandlingen, og du kan få bedøvelse for å redusere ubehaget.  

For å redusere fettlaget under haken, få en mer definert kjeve og oppnå ønsket resultat bør behandling med Belkyra gjentas 1-3 ganger med 4-6 uker mellomrom.  

Konsultasjon 

Under en konsultasjon vil en av våre hudleger foreta en individuell vurdering og undersøkelse av halsen din, og deretter gå gjennom hva slags resultater du kan forvente av injeksjonsbehandling med Belkyra. Mengden Belkyra som brukes under behandlingen vil være individuelt tilpasset for å gi best mulig kosmetisk resultat.  

Belkyra resultater 

Resultatet er avhengig av utgangspunktet ditt, men de fleste vil oppleve gode resultater og en mer synlig definert hakeprofil etter flere behandlinger med Belkyra.  

Målet med Belkyra er å redusere dobbelthake og fjerne uønsket fett under haken, og når fettcellene løses opp er resultatet permanent og det kan ikke samles mer fett i området.  

Resultatene kommer til å bli mer synlige etter at hevelsen fra behandlingen gir seg, som er vanlig rett etter prosedyren. Andre vanlige bivirkninger som blåmerker og smerter er forbigående, og går over av seg selv.  

Hva koster en konsultasjon?

Time hos
oss

Hvorfor velge Volvat?

Forskjønne - ikke forandre

Med våre innovative metoder og moderne apparater har du muligheten til å velge effektive behandlinger med fantastiske resultater, som er mindre omfattende enn kirurgiske inngrep. 

Enestående kompetanse

Hos oss møter du noen av landets mest anerkjente hudleger. Vi er opptatt av å utføre hver behandling med presisjon og kvalitet for å oppnå naturlige resultater. Du kan være trygg på at du er i gode hender når du kommer til oss.  

Innovative metoder

Vi benytter oss av moderne teknologi og markedets beste apparater, med dyktig personale som sørger for trygg og sikker behandling. Vi er kjent for å være først ute med den nyeste teknologien og de mest effektive behandlingsmetodene.