Tilbud på fillere og injeksjons­behandlinger

Kampanje! Ut desember får du 20 % rabatt på alle filler- og injeksjonsbehandlinger hos oss. Våre behandlere er hudleger og erfarne kosmetiske sykepleiere som hjelper deg med å fremheve ditt ansikts naturlige skjønnhet.

01.03.2021  |  Oppdatert: 01.12.2021

20 % rabatt på fillere og injeksjonsbehandlinger 

Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gjelder ikke injeksjoner mot svette.

Allerede fra 30-årsalderen kan man oppleve at huden mister spenst, rynkene blir flere og området rundt nese, munn og øynene kan få dypere rynker og folder.

Bruk av fillere og injeksjoner gir gode resultater, og er en enklere og tryggere vei til en glattere, fyldigere og yngre hud.

Våre hudleger og kosmetiske sykepleiere er eksperter som bistår deg på en trygg måte med å oppnå et naturlig vakkert resultat. 

Injeksjonsbehandling

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår, og brukes til å fylle ut rynker og arr, forstørre lepper, eller til å gjenopprette hudens elastisitet.

I tillegg til ansikt kan man behandle brystpartiet, halsen og hendene.

Man kan også bygge større kinnben, gjøre små nesekorreksjoner, og modellere haken eller skape et mer markert kjeveparti.

Rynkebehandling

Alle ønsker å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «strenge» eller irriterte ut. Vi tilbyr en effektiv behandling som reduserer rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner.

Injeksjonene virker på de små ansiktsmusklene og hindrer at disse trekker seg sammen. Dermed blir den overliggende huden jevnere og rynker glattes ut.

Middelet settes med en tynn nål og gir lite ubehag. Effekten kommer gradvis i løpet av noen dager og varer i 3-5 måneder. Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen.

De vanligste områdene å behandle

  • Rynken mellom øyenbrynene
  • Smilerynker rundt øynene
  • Tverrgående linjer i pannen

Lang erfaring og høy medisinsk kompetanse er viktig for å oppnå et godt resultat og at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr et komplett tilbud innenfor kosmetiske behandlinger.

Sjelden komplikasjoner

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste bivirkningen er ømhet eller en liten bloduttredelse på innstikkstedet. I sjeldne tilfeller kan man få en forbigående svekkelse av nærliggende muskler.

Fillere og injeksjonsbehandling hos Volvat

Dette er et populært tilbud - ta kontakt og sikre deg en time!

Les mer om fillere og injeksjonsbehandling eller bestill time

Ønsker du å snakke med oss om fillere og injeksjonsbehandling?

Relaterte tjenester

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.