3D-ultralyd av gravide Fredrikstad

Våre dyktige gynekologer tilbyr 3D/4D ultralyd av gravide – en avansert ultralydundersøkelse med noen av de mest sofistikerte ultralydapparatene på markedet. Her får du et virkelighetsnært møte med barnet i magen.

I Fredrikstad tilbys tjenesten av vår erfarne jordmor.

For å se YouTube-video må du samtykke
til Google sin personverneklæring.

Hva er ultralyd med 3D/4D?

3D/4D ultralyd er en teknologi som tillater deg å se hudoverflaten og ansiktstrekk hos fosteret. Du får muligheten til å møte ditt eget barn før fødselen, som kan være en svært meningsfull opplevelse for kommende foreldre.

Vi bruker noen av de mest sofistikerte ultralydapparatene på markedet som skaper et detaljert bilde i 3D. Dere vil kunne se henrivende bilder av barnet i magen mens det beveger seg, smiler eller sover før det har kommet til verden.

Mellom uke 24 og 32

Undersøkelsen utføres av legespesialist (gynekolog) for en optimal og trygg opplevelse. Vi anbefaler å ta 3D/4D ultralyd mellom uke 24 og 32 da fosteret er mer utviklet og det blir mulig å få mer detaljerte og klare bilder.  

Mye avhenger av hvordan fosteret ligger i magen som kan påvirke resultatet av 3D/4D bildene. Faktorer som morkakens plassering, barnets leie og mengde fostervann kan blant annet påvirke hvor bra bildet blir.

Bli kjent med barnet

Grunnen til at vi gjennomfører denne formen for ultralyd er for å betrygge og gi en oversikt over fosterets utvikling til den vordende moren og resten av familien.

Samtidig får du «møte» barnet ditt før fødselen gjennom en unik teknologi som gir et detaljert bilde av fosteret i 3D.

Du vil få god tid til å bli kjent med barnet i magen under undersøkelsen, og opplevelsen fanges med video som dere får med hjem etterpå. Vi ønsker også barn i familien hjertelig velkommen til undersøkelsen.

Vi ønsker at dette skal være en hyggelig opplevelse for dere, men når man får et detaljert bilde av fosteret er det også mulig å oppdage avvik hos barnet. Hvis det skulle skje, vil våre gynekologer bistå deg med videre utredning.

Vi er her for å ivareta dine behov og helse på best mulig måte, og er opptatt av at hver kvinne som kommer til oss skal føle seg trygg, opplyst og støttet.  

Hva er forskjellen på 3D og 4D ultralyd?

Ved 3D ultralyd ser du et stillbilde av fosteret, mens ved 4D ultralyd ser du bevegelser som en film.

3D ultralyd gir de klassiske bildene mange kommende foreldre ønsker å få med seg. De tredimensjonale bildene viser ansiktstrekket og formen til barnet.

4D ultralyd viser bilder av barnet i sanntid, altså en video. Denne formen for ultralyd fanger opp barnets bevegelser som ansiktsuttrykk, smil eller gjesping slik at du får følelsen av å møte barnet.

Erfaren jordmor hos Volvat Fredrikstad

Volvat Fredrikstad tilbyr en helhetlig jordmortjeneste i tett samarbeid med gynekologer og barnelege samt øvrige yrkesgrupper. Vi er fokusert på kvinnehelse og gjør alt for at du skal føle deg trygg og godt ivaretatt gjennom hele svangerskapet.

3D-ultralyd med jordmor

1 760,-

Tilleggskostnader kan påløpe

3D-ultralyd av gravide i Fredrikstad tilbys på

Time hos
oss

Hvorfor velge gynekolog hos Volvat?

Ekspert på kvinnehelse

Våre gynekologer har lang erfaring og spesialisering innen kvinnehelse og hjelper deg med alt fra kjønssykdommer til graviditet og overgangsalder. Du kan være sikker på at vi tar deg og dine plager på alvor.

Enestående kompetanse

På en gynekologisk kontroll tilbyr vi undersøkelse av underliv, celleprøve/HPV-prøve, innvendig ultralyd, testing av kjønnssykdommer og mulighet for å sette inn hormonspiral.

Bli sett, hørt og forstått

Hos Volvat kan du være trygg på at du blir mottatt av profesjonelle gynekologer som hjelper deg med nøye veiledning og behandling. Vi har både mannlige og kvinnelige gynekologer tilgjengelig.