Laserbehandling av forstørret godartet prostata

Med stigende alder hos menn, øker vevsomfanget i prostata. Dette er en ufarlig tilstand, men kan føre til vannlatingsproblemer, med hyppige toalettbesøk, vanskelig med urintømming og forstyrret nattesøvn som følge av toalettbesøk i løpet av natten.

Det finnes ulike behandlinger på markedet, både medikamentelle og kirurgiske. Når medisinsk behandling ikke er tilstrekkelig eller en opplever ubehaglige bivirkninger, bør operative inngrep vurderes.

Noen pasienter foretrekker en enkel operasjonsbehandling fremfor en langvarig medikamentell behandling.

Hos Volvat tilbyr vi en dagkirurgisk laserbehandling av prostataen. Behandlingsmetoden er skånsom og innebærer liten risiko for blødning.

De fleste grader av forstørret prostata kan behandles.

Mer om laserbehandling med GreenLight

Time hos
oss

Hvorfor velge urolog hos Volvat?

Erfarne spesialister

Våre dyktige og erfarne urologer utreder og behandler både kvinner og menn for de fleste lidelser i urinveier og genitalier. 

Alle urologiske plager

Vi kan tilby alt fra utredning av benigne lidelser, og mindre kirurgisk inngrep som sterilisering og operasjon av trang forhud, til avansert utredning av kreftsykdom i urinveiene og større urologisk kirurgi i full narkose.

Tilpasset deg

Tegn på urinveisinfeksjon og bekkenbunnsplager kan utvikle seg ulikt fra person til person – derfor tolker vi symptomer innenfor dine personlige rammer og tilpasser behandling deretter.