Koronatest Tromsø

Hos Volvat Tromsø Kirurgi kan du teste deg for covid-19 dersom du ikke mistenker smitte, men har behov for en attest eller bevis på at du er frisk. Vi tilbyr kun antigen-hurtigtest, og time bestilles på telefon.

 

Om hurtigtesten

En hurtigtest (antigentest) gir svar på 20 minutter

Hurtigtesten har en sikkerhet på 70-75 % ved negativt svar, og 95-99 % ved positivt svar.

Hurtigtesten tas med en vattpinne i nesen, og er over på ca. 20 sekunder.

Ved mistanke om smitte anbefales en PCR-test via den offentlige helsetjenesten

PCR-testen er den sikreste testmetoden, og er anbefalt for alle som har symptomer på covid-19 eller trenger å få avklart smitte av andre årsaker.

Volvat Tromsø Kirurgi tilbyr ikke PCR-test, eller å teste de med symptomer/mistanke om smitte. Dette tilbys av den offentlige helsetjenesten.

Er du symptomfri og trenger en attest?

Om du trenger bevis eller attest på en negativ antigen-hurtigtest, kan du bestille dette sammen med koronatesten. Dette kan være nødvendig i forbindelse med reise, jobb, studier osv. Du må selv sjekke hvilke krav til test du må oppfylle.

Les mer og bestill en koronatest med attest i Tromsø

Etterregistrering av koronavaskine på helsenorge.no

For deg som har fått vaksine mot covid-19 i utlandet og trenger hjelp med å få den registrert hos norske helsemyndigheter.

Våre allmennleger kan via chat hjelpe deg med å registrere nødvendig informasjon om vaksinasjon på helsenorge.no. Dette gjøres via det offentlige registret SYSVAK.

Les mer og få hjelp med registrering av koronavaksine tatt i utlandet

Korona-test i Tromsø tilbys på

Time hos
oss

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.