Veldig godt ivaretatt og trygg

Jeg heter Marit Jenssen og i slutten av August 2015 ble jeg gastrisk sleeve operert på Volvat Stokkan.

Etter utallige slankekurer fra begynnelsen av 90-tallet, gå ned, legge på seg, og legge på seg litt ekstra, så ble jeg tyngre og tyngre. Så endelig tok jeg mot til meg og investerte i framtiden min og min egen helse.

Jeg ble veldig godt mottatt av Janicke Solberg som guidet meg med empati og forståelse gjennom hele denne ferden. Informasjon og alt som skulle til ble gjennomgått nøye steg for steg. Kirurger og alt helsepersonell er superflinke, blide og er der for en. Med 5 års oppfølging føler jeg meg veldig godt ivaretatt og trygg.

Var nettopp på treff med andre som har gjort det samme på høsten i fjor, og det var godt å prate sammen og le masse! Der fikk vi svar på alle spørsmål og en kostholdsekspert svarte på alt angående mat. Mitt resultat 7 måneder etter operasjonen er 35 kilo mindre, og ved straks å bli 56 år ser jeg lyst på livet. Jeg gleder meg til å kunne strekke meg etter både gamle og nye mål i framtiden!

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.