Takk til dr. Steinbach og hans flotte team!

Jeg er ei dame på 65 år som alltid har vært kraftig. De siste årene har jeg hatt et stort "fettforkle"på magen, som har gått fra hoftekam til hoftekam.

Hvis jeg noen gang skulle få gjort noe med dette, var tiden overmoden for det nå.

Har trent regelmessig i flere år, men"fettforkleet" ble ikke mindre.

Jeg bestilte time og dro til Volvat i Fredrikstad for å få hjelp til en mageplastikkoperasjon. Her ble jeg møtt av en varm forståelsesfull og dyktig plastikkirurg ved navn Frank F. Steinbach.

Onsdag den 25/11-17 skulle operasjonen finne sted, og endelig skulle mitt forkle bli historie. Magen ble tegnet på og fotografert, og narkosen ble satt. Dr. Steinbach fjernet 1500 ml. fett og 1486 gram vev. Navelen ble flyttet og magemusklene ble strammet.

For en utrolig opplevelse å våkne etter narkosen og ikke ha vondt noe sted. Fikk litt mat og drikke og kunne deretter reise hjem. Gikk og ventet på at det skulle bli vondt, men det meldte seg aldri noe nevneverdig smerte. Det som har vært mest ubehagelig er å reise seg fra liggende og sittende stilling, men det skulle vel bare mangle ettersom magemusklene er sydd.

Dette har vært for meg en ubeskrivelig positiv opplevelse, så takk til Dr. Steinbach og hans team ved Volvat i Fredrikstad for å ha utført et mirakel med min mage!

Mvh.

Inger- Helen

Her for deg

For alle du er glad i

Vi er her for hver enkelt kunde og pasient – i de store øyeblikkene og i de vanskelige. Fysisk og digitalt. 

En halv million pasienter

Hvert år. Vi har kunnskapen, kapasiteten og bredden som skal til for å være nær i alle livets faser – fra det første steget til det siste.

Størst i Norge

Vi har behandlet pasienter i over 35 år, og er et av landets største private sykehus. Du kan være trygg på at vi er her når du trenger oss.